Remontti-Reiska saa oman ohjelman - Viihde - Ilta-Sanomat

Remontti-Reiska saa oman ohjelman

Joka kodin asuntomarkkinoilla esiintynyt Remontti-Reiska eli Jorma Piisinen saa vihdoinkin oman ohjelman.

Jorma Piisinen valittiin Remontti-Reiskaksi 1993.

21.5.2010 13:32

Joka kodin asuntomarkkinat on pyörinyt MTV3:lla lähes 20 vuotta. Ohjelman päätösjakso esitetään sunnuntaina 30. toukokuuta.

Piisisen ohjelma alkaa MTV3 Maxilla lokakuussa. Piisinen neuvoo ja näyttää, miten joka kodissa voidaan laittaa paikat kuntoon.

Painopiste on kaikille soveltuvissa remonttivinkeissä, joita annetaan ohjelman "studiona" toimivassa remonttikohteessa sekä erilaisten kotikäyntien yhteydessä.

Jokaisessa ohjelmassa on myös Remontti-Reiska testaa -osio, jossa kohteina ovat niin työkalut, kodinkoneet kuin erilaiset rakennusratkaisut ja remonttipalvelutkin.

- Televisiossa esitetään monia erilaisia sisustusohjelmia. Niissä on hyviä kodin muutosvinkkejä, joiden toteuttamista käytännössä ei kuitenkaan juuri näytetä. Meidän tarkoituksemme on näyttää kädestä pitäen, miten eri työvaiheet ihan oikeasti tehdään. Teemme ohjelmaa siis "Remontti-Reiska meets sisustussuunnittelija" -hengessä, Piisinen kertoo ohjelman tiedotteessa.

Jorma Piisinen valittiin katsojaäänestyksen perusteella Remontti-Reiskaksi vuonna 1993.

Piisinen nousi uuteen suosioon YouTuben kautta, kun joku keksi hidastaa remonttivideoita ja pistää ne nettiin. Hidastetut videot kuulostavat siltä kuin Piisinen ja hänen apumiehensä olisivat nauttineet muutakin kuin maitoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?