Madonna heräsi Göteborgissa lasten kirkumiseen - pakotti vaihtamaan hotellihuonetta - Viihde - Ilta-Sanomat

Madonna heräsi lasten kirkumiseen - pakotti vaihtamaan hotellihuonetta

Madonnalla ei mennyt kaikki putkeen Göteborgin konserttimatkalla. Häntä kuljettanutta autoa tutkitaan liikennerikkomuksesta. Itse tähti taas heräsi Radisson SAS -hotellissa lasten kirkumiseen ja pakotti naapurit muuttamaan toiseen huoneeseen.

Madonna Göteborgissa.

10.8.2009 14:30 | Päivitetty 10.8.2009 13:44

Aftonbladet-lehden mukaan 50-vuotias maailmantähti heräsi lauantaiyönä lasten kirkumiseen, eivätkä asialla olleet hänen omat lapsensa Mercy James, 4, David Banda, 3, Rocco, 8, tai Lourdes, 12.

Hotellin henkilökunta pakotti kirkujat muuttamaan toiseen huoneeseen sen jälkeen, kun he olivat saaneet kipakan puhelun Madonnan työntekijältä.

Supertähti linnoittautui muutenkin hotelliin. Fanit olivat pettyneitä, kun Madonna kävi heittämässä kaksi konserttia, muttei liikkunut hotellin ulkopuolella, kuten Helsingissä. Hänelle oli varattu muun muassa luksusvene käyttöön.

Madonna asui Göteborgissa 210 neliömetrin kokoisessa sviitissä, jossa oli sauna ja ruokailupöytä 10 henkilölle. Hän myös hoiti päivittäiset treeninsä hotellin sisällä.

Madonnalla oli ongelmia myös autojen kanssa. Expressen-lehden mukaan laulaja oli matkalla hotellilta Ullevin stadionille, kun hän juuttui ilman poliisisaattuetta Göteborgin ruuhkiin.

Muusikkoa kuljettanut Mercedes-auto pisti tuulemaan ja oikaisi vastaantulevan liikenteen kaistaa hätävilkut päällä. Myös perässä seurannut turva-auto teki saman tempun.

Aftonbladet esittää nettisivuillaan valokuvan tapahtumasta ja grafiikan, joka selvittää tapahtumien oikean tolan.

Ruotsin viranomaiset tutkivat nyt liikennerikkomusta.

- Kyseessä on liikennerikkomus. Puhumme nyt yksityisautoista. Häneen pätevät samat lait kuin kaikkiin muihinkin, viranomainen kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?