Katherine Kelly Lang: Minulla on parempi moraali kuin Brookella

Julkaistu:

23-vuotisjuhliaan maaliskuun lopussa viettänyt päivittäissaippua Kauniit ja rohkeat henkilöityy pitkälti Ridge Forresterin ja Brooke Loganin muodostaman eipäs-juupas-parin ympärille.

Brookea esittävä 48-vuotias Katherine Kelly Lang, kutsumanimeltään Kelly, on yksi neljästä Kaunareiden alkuperäisnäyttelijästä. Vaikka takana on jo liki neljännesvuosisata Brooken nahoissa, Kellylle ei tuota vaikeuksia erottaa itseään rooliminästään.

- Minulla on moraalia ja arvoja. Olen koti-ihminen. Brooke taas heiluu enemmän siellä sun täällä. Mutta kun esittää samaa roolihahmoa päivästä toiseen, totta kai siihen tarttuu myös omia piirteitä - puhetapa ja elekieli. Mutta kun lähden kuvauspaikalta suihkuun, poistan meikin ja pistän päälle oman t-paidan ja rikkinäiset farkut, tunnen olevani täysin eri ihminen, hän kertoo.

Viikonloppu-Kelly on aivan toista maata kuin buduaareissa tunteitaan tuulettava Brooke.

- Olen harrastanut ratsastusta 25 vuotta. Minulla on Mishka-hevonen, jonka kanssa kilpailen pitkänmatkan raveissa, Katherine kertoo ja näyttää pukuhuoneensa seinällä olevaa valokuvaa, jossa hän kipuaa pitkin vuorenrinnettä hevosensa selässä.

Ratsastuksen ohella näyttelijä pitää huolta kunnostaan ja on silmiinpistävän hoikka.

- Luulen, että osa siitä on geneettistä, sillä äitini on huippukunnossa. Mutta loppu on kovaa työtä. Kuntoilen 4-5 kertaa viikossa. En pidä salilla käymisestä, vaan minulla on oma rutiinini: kevyitä painoja, punnerruksia ja venyttelyä, hän luettelee.

Tiukan työn ja treenin vastapainona on onnellinen perhe-elämä. Kelly on ollut naimisissa kahdesti, viimeiset 14 vuotta tuottaja-manageri Alex DAndrean kanssa.

Perheeseen kuuluu neljä lasta, joista nuorin, 12-vuotias Zoe-tytär, on parin yhteinen.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!