Conanin O' Brienin viimeisellä lähetyksellä massiiviset katsojaluvut - Viihde - Ilta-Sanomat

Conanin O' Brienin viimeisellä lähetyksellä massiiviset katsojaluvut

NBC-kanavalta potkut saanut talk show -isäntä Conan O'Brien näytti viimeisessä lähetyksessään perjantaina, että NBC saattoi tehdä valtavan virheen syrjäyttäessään hänet The Tonight Show'sta.

Viimeinen Tonight Show nähdään Suomessa keskiviikkona.

24.1.2010 12:32

The Tonight Show with Conan O'Brien keräsi viimeisessä lähetyksessään peräti 7 miljoonaa katsojaa, mikä on kolme kertaa enemmän kuin tavallisesti. Conan rökitti pahimman kilpailijansa David Letterman näytöstyyliin, sillä Lettermanin show'ta seurasi samana iltana vain 2,8 miljoonaa ihmistä. Katsojaluvuista kertoi New York Daily News -lehti.

Conan ehti juontaa Tonight Show'ta vain 7 kuukautta. Pari viikkoa sitten alkoi levitä huhuja, että NBC aikoo työntää Conanin ohjelman myöhemmälle ohjelmapaikalle ja antaa hänen lähetysaikansa kello 23.35 edelliselle Tonight Show -juontajalle Jay Lenolle. Syynä olivat sekä Conanin kehnot katsojaluvut että Lenon oman, parhaaseen katseluaikaan lähetettävän ohjelman huono menestys. Conan ei siirtoon suostunut, ja niinpä NBC päätti näyttää hänelle ovea.

Talk show -taistelusta tuli viimeisten parin viikon aikana julkinen, ja suurin osa Conanin vitseistä liittyi hänen tulossa oleviin potkuihinsa ja NBC-kanavan värikkäseen herjaamiseen. Monien mielestä Conan olikin hauskimmillaan juuri viimeisissä jaksoissa, joissa hänen ei tarvinnut miettiä NBC:n vaatimuksia tai oltava erityisen korrekti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?