Cruise peittosi Pittin - Viihde - Ilta-Sanomat

Cruise peittosi Pittin

Arvostettu amerikkalainen talouslehti Forbes on jälleen julkaissut vuosittaisen listansa maailman sadasta vaikutusvaltaisimmasta julkkiksesta.

20.6.2005 0:00

Lista on koottu julkkisten tienestien ja näkyvyyden perusteella. Näkyvyyttä on seurattu niin lehtileikkeiden, kansikuvien, internet-sivustojen kuin tv- ja radioesiintymisten kautta.

Tämänvuotisen listan kärkeen nousi amerikkalainen talk show -juontaja Oprah Winfrey huikeilla 183 miljoonan euron tuloillaan. Hän vei kärkipaikan nyt kolmanneksi tulleelta näyttelijä-ohjaaja Mel Gibsonilta.

Toiselle sijalle yltänyt golftähti Tiger Woods on tällä hetkellä maailman vaikutusvaltaisin urheilija. David Beckhamin ura taas tuntuu menevän koko ajan alamäkeä. Beckhamin sijoitus on vasta 26:s, neljä sijaa viimevuotista alempana.

Kymmenenneksi yltää nyt joskin odotetustikin näyttelijä Tom Cruise, joka on saanut valtavasti näkyvyyttä romanssiensa ansiosta. Cruise kosi perjantaina 16 vuotta nuorempaa näyttelijää Katie Holmesia ja viime vuonna hän seurusteli näyttävän Pepelope Cruzin kanssa.

Brad Pitt valtasi listassa yhdennentoista paikan heti Cruisen jälkeen. Pittin suosiota ja näkyvyyttä on lisännyt ero Jennifer Anistonista ja erityisesti huhu hänen ja vastanäyttelijä Angelina Jolien suhteesta.

Toisaalta Pitt itse on pitänyt matalaa profiilia suhteistaan, joten Cruise lienee siksikin pärjännyt listalla paremmin. Cruise kun ei malta lainkaan pitää suutaan kiinni siitä, kuinka rakastunut mies hän nyt on.

Cruise myös tienasi viime vuoden aikana hieman enemmän (25,3 milj. euroa) kuin Pitt (20,4 milj. euroa).

Lista on luettavissa tänään Ilta-Sanomissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?