Lopullinen ei Spice Girlsille - Viihde - Ilta-Sanomat

Lopullinen ei Spice Girlsille

- Spice Girls ei esiinny Live 8 -konsertissa, vahvistaa tapahtuman järjestäjä Bob Geldof monien spekulaatioiden jälkeen.

9.6.2005 0:00

Geldof kertoi eilen IOL.comille, ettei hän halua tyttöbändiä heinäkuussa järjestettävään hyväntekeväisyystapahtumaan, koska bändi ei ole enää tarpeeksi suosittu.

- Kun konsertissa on bändejä, jotka myyvät yli 15 miljoonaa albumia, niin konserttiin on tulossa 15 miljoonaa ihmistä. On kysymys siitä, kuka on tällä hetkellä suosittu.

Spice Girlsin jäsenet Mel B, Mel C, Geri, Emma ja Victoria ehtivät jo innostua comebackistaan ja hihkua tulevasta konserttiesiintymisestään tiedotusvälineille.

Geldof sanoo, ettei kysymys ole mistään henkilökohtaisesta mielipiteestä bändin musiikkia kohtaan.

- Spice Girlsin jättäminen pois konsertista ei liity mitenkään siihen, mitä mieltä itse olen yhtyeestä. Lapseni laulavat heidän kappaleitaan. Mutta enää ei ole olemassa tarpeeksi yleisöä, jotka haluavat katsoa heitä, Geldof painotti.

Spice Girlsin uutta tulemista tuskin on kuitenkaan täysin haudattu, sillä viisikko on kertonut olevansa halukas tekemään yhdessä ainakin muutaman ison keikan. Comeback saattaa kuitenkin siirtyä ensi vuoden puolelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?