Lisa Marie Presley suree entistä miestään - Viihde - Ilta-Sanomat

Lisa Marie Presley suree entistä miestään

Myös viihdemaailma on reagoinut syvästi surren Michael Jacksonin poismenoon. Moni hänen pitkäaikainen ystävänsä on lähettänyt tiedotteen, missä he kuvailevat järkytystään Jacksonin poismenon johdosta.

Michael Jackson vaimonsa Lisa Marie Presleyn kanssa 1994.

26.6.2009 4:25 | Päivitetty 26.6.2009 4:37

Elviksen tytär Lisa Marie Presley muisteli entistä aviomiestään:

- Olen hyvin surullinen ja hämmentynyt. Sydämeeni sattuu myös hänen lastensa vuoksi; tiedän heidän olleen kaikki kaikessa hänelle. Tämä on niin suuri menetys niin monella tasolla, että olen sanaton.

Toinen pop-ikoni Madonna kertoi People-lehdelle, ettei voi lopettaa itkemistä.

- Olen aina ihaillut häntä. Maailma on menettänyt upean ihmisen, mutta hänen musiikkinsa elää ikuisesti. Jumalan siunausta.

Michael Jacksonin pitkäaikainen ystävä Brooke Shields ilmoitti tiedotteessaan olevansa täynnä surua ystävänsä menetyksen takia.

- Hän oli erityinen ystävä, taiteilija ja lahja maailmalle. Suren hänen perheensä ja faniensa rinnalla hänen ennenaikaista poismenoaan.

Musiikintuottaja Quincy Jones, jonka kanssa Jackson teki kolme eniten menestynyttä albumiaan, kertoi tiedotteessaan olevansa murtunut tämän traagisen odottamattoman uutisen edessä.

- Minulla ei ole sanoja kuvaamaan, miltä tuntuu kun Michael otettiin pois niin äkkiä ja niin nuorella iällä. Hänen perintönsä tulee elämään musiikissa ikuisesti. Menetin tänään pikkuveljen ja osa sielustani meni hänen mukanaan.

Heidän lisäkseen myös ainakin Elizabeth Taylor, entinen Guns N' Roses kitaristi Slash, Liza Minnelli ja Jacksonin kotikaupungin pormestari ovat lähettäneet suruvalittelunsa julkisuuteen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?