"Nyt ryypätään!" - Viihde - Ilta-Sanomat

"Nyt ryypätään!"

Yläasteikäiset Sturm und drang -yhtyeen muusikot villiintyivät täydellisesti voitettuaan lauantaina vuoden yhtyetulokkaan Emma-palkinnon. Bändin poistuminen lavalta kuultiin takahuoneessa, kun käytävästä alkoi kuulua bändin kovaääniset "Emma"-huudot.

10.3.2008 6:56

Sturm und drang ei ehtinyt jäädä juhlimaan palkintoaan kulttuuritalolle, sillä heillä oli myöhemmin samana iltana esiintyminen Lahden Sibelius-talossa. Bändille oli varattu Kulttuuritalon eteen oma tila-auto, johon he juoksivat heti palkinnon saatuaan ja lähtivät kiirehtimään kohti Lahtea.

- Nyt ryypätään, Sturm und drang -viisikko huusi autolle päästyään, eikä heitä tuntunut hidastavan se, ettei kukaan bändin jäsenistä ole vielä lähellekään täysi-ikäinen.

Vielä Emma-gaalan aikana yhtye oli huomattavasti maltillisempi. Bändi istui takahuoneessa juoden limonadia ja syöden Pätkis-patukoita. Yhtye seurasi Emma-lähetystä televisiosta ja eläytyi voimakkaasti palkintojenjakoon. Kovimmat suosionosoitukset bändi päästi, kun Lauri Tähkä ja Elonkerjuu palkittiin vuoden kotimaisena artistina.

- Tosi hienoa, että Lauri Tähkä voitti, eikä palkinto mennyt Nightwishille, Sturm und drang -laulaja André Linman juhli takahuoneessa lehdistön edessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?