Maria Lund Obladii-ohjelman juontajana - Viihde - Ilta-Sanomat

Uutta musiikkiohjelmaa juontava Maria Lund: Suomessa on hyvä olla

Laulaja-näyttelijä Maria Lund, 27, aloittaa ensi lauantaina TV2:n uuden Obladii-musiikkiviihdeohjelman juontajana ja tuomarina.

Obladiin kuvaukset alkoivat keväällä, ja viimeiset jaksot laitettiin purkkiin viime viikolla.

29.9.2010 6:46

Samalla toteutuu suuri haave: monissa tv-ohjelmissa vieraillut Maria on unelmoinut pidemmästä pestistä näköradiossa. Kun Yle sitten etsi juontajaa Obladiihin, Maria lähti koekuvauksiin sydän toivoa täynnä.

- En uskonut, että tällainen mahdollisuus osuisi kohdalleni. Olen tottunut lukemaan käsikirjoituksia, mutta tätä pientä tekstin pätkää tankkasin koko yön. Koekuvauksissa olin ihan hermona. Ajattelin, ettei tästä tule mitään, mutta olenpahan kokemuksen rikkaampi, Maria muistelee.

Yllätys oli suuri, kun puhelin soi hyvien uutisten kera. Paikka oli Marian.

- Mietin vielä siinäkin vaiheessa, että he ehtivät hankkia uuden juontajan, jos en onnistukaan. Mutta tässä olen ja tosi onnellinen, Maria nauraa.

Obladiin kuvaukset alkoivat keväällä, ja viimeiset jaksot laitettiin purkkiin viime viikolla.

- Olen nähnyt pari valmista ohjelmaa. Olen ylpeä siitä, mitä olen tehnyt, ja lupaan opetella koko ajan lisää.

Obladii henkii menneiden vuosikymmenten tunnelmaa., ja Marian filmitähtimäinen ulkonäkö ja vanhahtava juontotyyli sopivat ohjelmaan kuin nenä päähän.

Vintagesta innostunut Maria tekee itse meikkinsä ja näyttävät kampauksensa. Arkisin hän ei kulje kaduilla tyllimekoissa ja tötterökampauksissa. Näyttävä tyyli kuuluu esiintymisiin.

- Sanoin jossain vaiheessa, että jos joudun laittamaan Obladiin kuvauksiin farkut jalkaan, en tule. Käytän farkkuja, mutta en esiintyessäni, Maria virnistää.

Laulaja kertoo avoimesti unelmatyöstään ja tavoitteistaan, mutta vetää rajan yksityiselämään. Menetykset, erot ja nykyinen siviilisääty ovat aiheita, joista hän puhuu vain hyvien ja luotettavien ystävien kanssa.

- Mutta kaikki on hyvin! Töiden puolesta takana on kova kesä, mutta ehdin löysätä elokuussa ja syyskuussa. En halua lähteä Suomesta mihinkään. Täällä on hyvä olla. Koko ajan tulee uutta kivaa.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?