Maailman seksikkäin nainen Vogue-lehden kuvauksissa - katso video!

Julkaistu:

Maailman seksikkäimmäksi elossa olevaksi naiseksi vuonna 2005 valitulla Jessica Bielillä riittää kiireitä. Jessica nähdään tuoreessa romanttisessa elokuvassa Ystävänpäivä (Valentine's Day). Nyt hän poseeraa Voguen kannessa.

Viimeaikoina yksityisyyttään korostanut Biel kertoo Voguen kuvausten kulusta ja elämästään. Biel tilittää tuntojaan tuoreella uutisvideolla.

- Uskallan olla nykyään kuvissa vaikka ilman meikkiä, jos tarina niin vaatii.

- Pääsin näyttämään kuvauksissa myös, miten minussakin on kaksi puolta. En ole vain julkisuuden henkilö, vaan olen myös maalaistyttö, Jessica iloitsee.

Voguen upeista otoksista vastaa perulainen muotikuvaajataituri Mario Testino.

Biel tuntuu vihdoin päässeen eroon kohusta, joka syntyi, kun hän poseerasi alastonkuvissa amerikkalaiselle miestenlehdelle, Gearille.

Biel vakuttaa olevansa rauhallisempi kuin aikaisemmin. Aikoinaan hän pelkäsi jopa silloisen siippansa Justin Timberlaken äidin tapaamista.

Jessica Biel

Näyttelijä Jessica Biel aloitti mallintyöt vuonna 1994, ja näyttelijänura urkeni kaksi vuotta myöhemmin kun hän sai Mary Camdenin roolin televisiosarjassa Seitsemäs taivas.

Esquire-lehti valitsi Bielin maailman seksikkäimmäksi elossa olevaksi naiseksi ("Sexiest Woman Alive") vuonna 2005.

Jessica Biel on myös levyttänyt. Hän laulaa vuonna 2008 filmatun Kevytkenkäinen (Easy Virtue) -elokuvan soundtrack-levyllä kappaleen Mad About The Boy.

(Lähteet: IMDb.com ja Wikipedia)