Salkkarit-Salla ei poistukaan sarjasta! - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkarit-Salla ei poistukaan sarjasta!

Salatut elämät -sarjan yksi pidetyimmistä henkilöhahmoista, Hanna Karjalaisen näyttelemä Salla Laitela, ei ole poistumassa sarjasta. Tiistaina nähdyssä jaksossa hän availi jo huuliaan ruumishuoneella.

Hanna Karjalaisen näyttelemä Salla ei poistu ruudusta.­

25.8.2009 9:52 | Päivitetty 25.8.2009 20:31

Maanantaina nähdyssä syksyn avausjaksossa Sallan hahmon ymmärretään kuolevan kahvila Kentaurin kaasuräjähdyksessä juuri, kun hän on astunut avioon Esko Koveron näyttelemän Ismo Laitelan kanssa.

Hanna Karjalainen kuitenkin kertoo, että Sallan roolihahmo nähdään jatkossakin sarjassa - tavalla tai toisella.

- Voin paljastaa, että luvassa on huikea juonenkäänne. Katsojia odottaa jymy-yllätys, enkä usko, että kohu Sallan fanaattisten fanien kohdalla rauhoittuu, Hanna pyörittelee.

- Olin juonenkäänteestä itsekin ihan huuli pyöreänä ja ajattelin, että tässä tehdään jo jotain Kauniita ja rohkeita. Mutta se on hauska käänne kaikessa älyttömyydessäänkin.

Tiistaina nähdyssä jaksossa Ismo meni katsomaan Sallaa ruumishuoneelle. Hän vakutteli kuolleelle rakkaalleen rakkaudensa määrää ja suuteli Sallaa. Jakso loppi siihen, kun Salla availi hiukan huuliaan.

Salkkareissa on tiedossa myös kuolinkamppailu. Eeroa esittävän näyttelijä Teemu Lehtilän, 42, mukaan Eero ei kuitenkaan kuole - ainakaan vielä.

- Jännitys tulee tiivistymään. Tiedossa on kuolinkamppailu, näyttelijä lupaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?