Viron seksikkäin mies Suomeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Viron seksikkäin mies Suomeen

Tanel Padar voitti euroviisut Viroon vuonna 2001.

Julkaistu: 20.2.2008 14:26

Viron superjulkkiksiin kuuluva Tanel Padar, 27, haluaa nyt myös kansainväliseksi tähdeksi. Virolle euroviisuvoiton vuonna 2001 tuonut Tanel luo tätä nykyä uraa The Sun -yhtyeen keulakuvana. Viron seksikkäimmäksi mieheksi valittu Tanel on nostanut yhtyeensä muutamassa vuodessa kotimaansa kiistatta suosituimmaksi bändiksi.

The Sunin keikkakunnon pääsee katsastamaan nyt myös meillä, sillä viisikko kiertää Suomea viiden keikan verran. Huhtikuun 1. päivä The Sun on lavalla Tampereella, seuraavana iltana bändi esiintyy Helsingissä Tavastialla.

Virossa listan kärkisijoille pääsee jo tuhannen levyn myynneillä. The Sunin kumpaakin albumia on myyty yli 10 000 kappaletta. Nyt The Sun julkaisee maaliskuun lopulla kokonaan englanninkielisen albumin, joka tulee myyntiin myös Suomessa.

Tanel perusti The Sun -yhtyeen selvittyään suurimmasta euroviisuhuumasta. Hän toi kotimaalleen ensimmäisen viisuvoiton yhdessä Dave Bentonin kanssa esittämällään laululla Everybody. Euroviisuissa Tanel oli mukana tosin myös jo vuonna 2000, mutta silloin hän esiintyi viisuedustaja Inesin taustakuorossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?