Megadethin Dave Mustaine uhkaa norjalaisnaisen henkeä - Viihde - Ilta-Sanomat

Megadethin Dave Mustaine uhkaa norjalaisnaisen henkeä

Megadethin räväkkä ja varsin ailahtelevainen keulakuva Dave Mustaine hermostui norjalaiselle toimittajalle niin verisesti, että lupasi piestä tämän sairaalakuntoon.

Dave Mustaine ei halua muistella Metallica-menneisyyttään.

17.10.2009 15:15

Lydverket-lehden toimittaja näet uhmasi Mustainen mielenrauhaa kyselemällä tältä Metallican-ajoistaan ennen kuin sai potkut bändistä.

Lehdessä Mustaine tunnusti suhteensa laulaja James Hetfieldiin huonontuneen, kun laulaja potkaisi riidan päätteeksi Mustainen koiraa.

Kun lehti julkaistiin, Mustaine halusi perua sanansa. Hänen mukaansa edustajat olivat nimenomaan vannottaneet toimittajalle, ettei Metallica-osuutta saa ottaa esiin haastattelussa.

Hän purkaa raivoaan bändinsä kotisivuilla.

- Nämä ihmiset ovat pohjasakkaa. Älkää kuunnelko heitä, älkää ostako heidän lehtiään. Heti kun näen sen toimittajan uudestaan, hakkaan hänet sairaalaan. Tämä on lupaus. Etsin hänet käsiinsä. Kiitoksia vaan tyhjästä!

Blabbermouth.netin mukaan toimittaja Kristin Winsents kertoo Mustainen itse johdattaneen keskustelun vanhoihin bänditovereihinsa.

Megadethin laulaja-kitaristin katkeruus Metallicaa kohtaan tuli esille myös bändistä tehdyssä Some Kind of Monster -dokumentissa vuonna 2004. Hän tosin itse perui myöhemmin dokumentissa tilittämiään asioita ja väitti tulleensa selkään puukotetuksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?