Tästä riehumisesta Kanye West ei saanut syytettä - katso video! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kanye West selvisi pahoinpitelysyytteestä

Räppäri Kanye Westille kuuluu vaihteeksi hyvää: hänet vapautettiin syytteistä, jotka liittyivät reilu vuosi sitten tapahtuneeseen selkkaukseen paparazzi-valokuvaajan kanssa.

Kanye Westiä ei tuomittu pahoinpitelystä.­

24.10.2009 17:16

BBC Newsin mukaan 32-vuotias West joutuu kuitenkin suorittamaan 50 tuntia yhdyskuntapalvelua. Lisäksi räppäri on mennyt vapaaehtoisesti anger management- eli vihanhallinta-kurssille, jonka hän avulla hän yrittää saada temperamenttinsa aisioihin.

Paparazzi, jota syytettiin myös osaltaan jupakan aiheuttamisesta, sai myös vapauttavan tuomion. West ja valokuvaaja ovat luultavasti sopineet raha-asioista keskenään. Valokuvaajan kamera hajosi Los Angelesin lentokentällä, kun West menetti hermonsa häntä seuranneeseen kuvaajaan, minkä seurauksena oli jonkinlainen käsirysy.

Kanye West sai maailmanlaajuista negatiivista huomiota noin kuukausi sitten, kun hän ryntäsi lavalle MTV Video Music Awards -gaalassa ja keskeytti palkintopuhetta pitäneen laulajan Taylor Swiftin. West kuulutti suorassa lähetyksessä, että hänen mielestään palkinto olisi pitänyt antaa supertähti Beyoncélle eikä Swiftille.

Tempaus saattoi Westin niin naurunalaiseksi, että hän kertoi hiljattain vetäytyvänsä joksikin aikaa musiikin tekemisestä, jotta voi pohdiskella omaa käytöstään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?