Tanssitytön äiti: Mika ja Marketa ovat rakastuneita - Viihde - Ilta-Sanomat

Tanssitytön äiti: Mika ja Marketa ovat rakastuneita

Formula ykkösten entiseen maailmanmestariin Mika Häkkiseen yhdistetty eroottinen tanssija Marketa Kromatova ei naisen äidin mukaan ollut suomalaistähdelle mikään lyhytaikainen suhde, vaan pari on edelleen yhdessä ja toisiinsa rakastunut.

Mika Häkkiseen yhdistetty eroottinen tanssija Marketa Kromatova ei naisen äidin mukaan ollut suomalaistähdelle mikään lyhytaikainen suhde, vaan pari on edelleen yhdessä ja toisiinsa rakastunut.

6.3.2008 6:28

- Tiedän, että he ovat yhä yhdessä ja he ovat rakastuneita. Itse en kuitenkaan ole vielä saanut tutustua tähän tunnettuun kilpa-ajajaan, Kromatovan äiti Marie Remeshova kertoo tshekkiläisessä Blesk -lehdessä.

Remeshova harmittelee tshekkilehden haastattelussa hieman sitä, ettei tytär ole tuonut kuulua miesystäväänsä vielä näytille.

- Marketa ei ole kutsunut miestään päivälliselle meidän vanhempien kotiin. Tätä kuuluisaa kuljettajaa ei ole vielä tuotu taloomme. Toisaalta kyseessä on Marketan yksityisasia, emmekä me mieheni kanssa ole siitä hänelle vihaisia, Remeshova sanoo lehdessä.

IS tavoitti Marie Remeshovan puhelimitse eilen. Hän kertoi median olleen kovin kiinnostunut tyttärestään, mutta ei halunnut enempää kommentoida tyttärensä suhdetta Häkkiseen. Hän totesi ystävällisesti sanottavansa jo sanoneen.

- Sen verran voin sanoa, että tyttäreni on kiltti ja hyväntahtoinen ihminen, Remeshova sanoi IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?