Mika ja Marketa kuhertelivat meressä - katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Mika ja Marketa kuhertelivat meressä - katso kuvat!

Mika Häkkinen ja Marketa Kromatova kuhertelivat meressä.

Julkaistu: 20.8.2008 7:00, Päivitetty 20.8.2008 11:20

Formulatähti Mika Häkkinen, 39, on viime päivinä nauttinut rantalomasta yhdessä tyttöystävänsä Marketa Kromatovan, 29, kanssa St. Tropezissa.

Vuoden yhdessä ollut pariskunta ei enää peittele tunteitaan. Maanantaina valokuvaajat ikuistivat parin hyvin lemmekkäissä tunnelmissa Välimeren syleilystä. Uima-asuinen pari kuherteli avoimesti.

Pariskunta liikkuu julkkisten suosimassa St. Tropezissa kuin kotonaan. He lomailevat parhaillaan ranskalaisessa pikkukaupungissa yhdessä Mikan managerin Didier Cotonin ja tämän vaimon, Keke Rosbergin siskon Jatta Rosbergin kanssa. Mukana on myös Cotonin ja Rosbergin kouluikäinen Tanya-tytär, joka on Mikan kummilapsi.

Kaksinkertainen F1-maailmanmestari Mika Häkkinen ja Marketa Kromatova ehtivät viettää Mikan perheen Utin-huvilalla runsaat kaksi viikkoa. Suomen koleat kesäkelit pariskunta jätti taakseen viikko sitten.

Suomessa vietettyjen päivien aikana Mika nautti kesästä myös lastensa Hugon ja Ainan kanssa. Mika vei pienokaiset muun muassa Tykkimäen huvipuistoon, ja Hugo hurjasteli myös karting-radalla.

Julkisuudessa olleista tiedoista poiketen Mikan ex-vaimo Erja Häkkinen ei ehtinyt käydä Häkkisten Utin-huvilalla tänä kesänä.

Katso lisää kuvia päivän Ilta-Sanomista!

Rakastavaiset viihtyivät toistensa sylissä aaltojen keskellä

Mika ja Marketa eivät malttaneet pitää käsiään erossa toisistaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?