George Clooney ja Brad Pitt avasivat Venetsian filmijuhlat - katso kuvagalleria ja video! - Viihde - Ilta-Sanomat

George Clooney ja Brad Pitt avasivat Venetsian filmijuhlat - katso kuvagalleria ja video!

Komistukset George Clooney ja Brad Pitt toivat Hollywood-glamouria Venetsian filmijuhlille, jotka käynnistyivät keskiviikkona.

Hollywood-tähdet Brad Pitt ja George Clooney joutuivat punaisella matolla jakamaan lukuisia nimikirjoituksia.

28.8.2008 12:01

Kaksikko on mukana Coenin veljesten uudessa komediassa Burn After Reading, joka avasi filmifestivaalin. Elokuvan tähtikaartiin kuuluvat myös Tilda Swinton ja Frances McDormand.

Pitt pääsi lisäksi noutamaan palkinnon, joka hänelle tosin myönnettiin jo viime vuonna. Näyttelijä palkittiin tuolloin parhaana näyttelijänä elokuvasta Jesse Jamesin salamurha pelkuri Robert Fordin toimesta, mutta hän ei ollut Venetsiassa enää palkintojenjakopäivänä.

Clooney ja Pitt myös isännöivät Venetsiassa tiistai-iltana hyväntekeväisyysillallista. Illan tuotot menivät Not On Our Watch -järjestölle, jonka he perustivat yhdessä muiden Ocean's 13 -elokuvan näyttelijöiden kanssa.

Hyväntekeväisyysjärjestö tukee kolmannen maailman kriisialueita ja on onnistunut keräämään jo seitsemän miljoonaa dollaria.

Yhteisen elokuvansa ensi-iltaan Clooney ja Pitt saapuivat smokeissa, mutta päivällä kaksikko edusti rennommassa lookissa.

Burn After Reading -elokuvan tähdillä, Frances McDormandilla, George Clooneylla, Tilda Swintonilla ja Brad Pittillä, oli hauskaa leffan ensi-iltaesityksessä.

Entinen huippumalli Claudia Schiffer saapui Burn After Reading -ensi-iltaan veistoksellisessa iltapuvussa.

Coenin veljesten uutuuselokuva esitettiin Venetsian filmijuhlilla kilpailusarjan ulkopuolella.

Tuomariston puheenjohtajana toimiva saksalaisohjaaja Wim Wenders poseerasi punaisella matolla Donata-vaimonsa kanssa.

Italialainen muotisuunnittelija Valentino tuli katsomaan itsestään kertovaa Valentino: The Last Emperor -elokuvaa seuralaisenaan entinen huippumalli Eva Herzigova.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?