Mitä ihmettä? Borat-tähti pyysi vitsiään anteeksi

Julkaistu:

Ali G ja Borat -hahmoistaan tunnetun koomikon Sacha Baron Cohenin huumori tunnetusti loukkaa monia - niin julkkikset, poliitikot kuin tavalliset kaduntallaajatkin ovat joutuneet pilkan kohteeksi. Anteeksipyytely ei kuitenkaan Baron Cohenin tapoihin kuulu. Paitsi jos vitsistä mielensä pahoittanut sattuu olemaan Madonna.

Baron Cohen suututti Madonnan vitsailemalla kehitysmaiden lasten adoptiosta. Baron Cohenilla on tekeillä elokuva, jossa hän esittää itävaltalaista reportteria Brunoa.

Elokuvassa Bruno ottaa afrikkalaisen vauvan lentokentällä matkalaukustaan. Sen jälkeen Bruno menee talk-show'hun selittämään adoptiotaan: "Angelinalla on yksi, Madonnalla on yksi, nyt Brunolla on yksi." Bruno kertoo antaneensa lapselleen nimeksi OJ, joka hänen mukaansa on "perinteinen afrikkalainen nimi´".

Vitsi liippasi Madonna ilmeisesti liian läheltä, sillä Madonna on adoptoinut poikansa Davidin Malawista. Lisäksi adoption aiheuttaman kohun aikana Madonna esiintyi talk-show'ssa kertomassa uudesta pojastaan. Laulajan yritys adoptoida toinen malawilaislapsi epäonnistui muutama viikko sitten.

Kun Baron Cohen kuuli Madonnan pahoittaneen mielensä sketsistä, hän lähetti tälle kukkakimpun anteeksipyynnöksi, kertoo brittilehti Mirror. Madonna ja Baron Cohen ovat olleet hyviä ystäviä Ali G- hahmon alkuajoista saakka. Ali G esiintyi myös Madonnan Hey Mr DJ -videolla.

Bruno-elokuvan on määrä saada ensi-iltansa marraskuussa.