Suomen neito -finalistit valittiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomen neito -finalistit valittiin

Suomen neito 2005 -kilpailun finalistit on valittu. Kahdestatoista semifinalistista kahdeksan kaunotarta selvisi yleisöäänestyksen perusteella suorana tv-lähetyksenä esitettävään finaaliin.

19.8.2005 0:00

Tummista kaunottarista loppukilpailussa nähdään Denice Robson, Rosa-Maria Malvalehto, Marita Klaavu ja Elisa Joki-Anttila. Jatkoon selvisi myös kisailijoista kenties tunnetuin, muun muassa Miss Suomi -finaalista muistettu Saana Anttila.

Vaaleaverikköjä finaalissa nähdään kaksi: Anet Mäntynen ja Katri Sainio, jonka IS:n lukijat valitsivat suosikkineidokseen. Suomen neidon kruunusta kisaa myös yksi punapää, Anna-Reetta Pyykkönen.

Pelistä putosivat Laura Aaltonen, Tuija Ruokonen ja Anne Hall. Jatkosta karsiutui myös kisan toinen Miss Suomi -finalisti Jasna Preselj.

Suomen neito 2005 -finaali nähdään Subtv:llä sunnuntaina 21. elokuuta kello 20 alkaen. Samaan aikaan käynnistyy myös voittajan ratkaiseva puhelinäänestys. Suosikkiaan voi äänestää soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin. Lähetyksen juontaa näyttelijä Christian Sandström.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?