Suomen neito -finalistit valittiin

Julkaistu:

Suomen neito 2005 -kilpailun finalistit on valittu. Kahdestatoista semifinalistista kahdeksan kaunotarta selvisi yleisöäänestyksen perusteella suorana tv-lähetyksenä esitettävään finaaliin.

Tummista kaunottarista loppukilpailussa nähdään Denice Robson, Rosa-Maria Malvalehto, Marita Klaavu ja Elisa Joki-Anttila. Jatkoon selvisi myös kisailijoista kenties tunnetuin, muun muassa Miss Suomi -finaalista muistettu Saana Anttila.

Vaaleaverikköjä finaalissa nähdään kaksi: Anet Mäntynen ja Katri Sainio, jonka IS:n lukijat valitsivat suosikkineidokseen. Suomen neidon kruunusta kisaa myös yksi punapää, Anna-Reetta Pyykkönen.

Pelistä putosivat Laura Aaltonen, Tuija Ruokonen ja Anne Hall. Jatkosta karsiutui myös kisan toinen Miss Suomi -finalisti Jasna Preselj.

Suomen neito 2005 -finaali nähdään Subtv:llä sunnuntaina 21. elokuuta kello 20 alkaen. Samaan aikaan käynnistyy myös voittajan ratkaiseva puhelinäänestys. Suosikkiaan voi äänestää soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin. Lähetyksen juontaa näyttelijä Christian Sandström.