Kirsi Salo: Vauva sai unohtamaan vaikeudet - Viihde - Ilta-Sanomat

Kirsi Salo: Vauva sai unohtamaan vaikeudet

Kirsi Salo on onnellinen saatuaan rinnalleen seitsenviikkoisen poikansa Jönssen. Odotusaika oli Kirsille vaikea.

Julkaistu: 10.2.2007 7:14

Tv-kasvo Kirsi Salo, 39, kärsi raskautensa aikana ankarasta pahoinvoinnista. Vaikea odotusaika kuitenkin unohtui, kun äiti sai "Jönssen" rinnalleen.

Virallista nimeä seitsenviikkoinen poika ei ole vielä saanut. Tomera kutsumanimi on Salon avomiehen, Private Line -bändin kitaristin Sammy Aaltosen, 29, keksimä. Aaltosen perheeseen kuuluu myös pienen nyytin 2,5-vuotias isoveli Alex eli kotoisasti Axu.

Nyt Kirsi Salo hehkuu hyvää oloa. Raskauskilot ovat tippuneet nopeasti, eikä väsymys näy kasvoilta. Odotusaikana olo ei ollut yhtä seesteinen.

Koska suun kautta nautittu ruoka ei pysynyt sisällä, Salo joutui tiputukseen. Ankara pahoinvointi piti hänet sairaalalevossa lähes kaksi kuukautta.

- Pahoinvoinnin aiheuttaa raskaushormoni, johon joidenkin elimistö vaan reagoi voimakkaammin, Salo selittää.

Hän kuvailee sairaalassa vietettyä aikaa yksinkertaisesti hirveäksi. Olo oli niin huono, että pelkkä ruuan ajatteleminen teki pahaa.

- En voinut kääntää päätä tyynyllä ilman, että se johti oksentamiseen. Täytyi vain keskittyä siihen, että pysyy hengissä eikä voi pahoin viiteen minuuttiin.

Paha olo kuitenkin unohtui, kun pikkuinen Jönsse saapui maailmaan. Kirsi nauraa, että monen muun äidin tavoin hänkin unohti raskausajan vastoinkäymiset, kun vastasyntynyt lapsi lepäsi hänen vieressään.

- Onhan se niin, että vaikeudet unohtuvat. Juuri mietin yhtenä päivänä, että mikä siinä pahoinvoinnissa oli sitten niin hirveää.

(IS)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?