Colin Farrellin ahdistelijalle lähestymiskielto - Viihde - Ilta-Sanomat

Colin Farrellin ahdistelijalle lähestymiskielto

Miami Vice -leffan tähti Colin Farrell on saanut hankittua lähestymiskiellon häntä ahdistelleelle naiselle. Nainen määrättiin kolmen vuoden lähestymiskieltoon sen jälkeen, kun tämä oli hyökännyt näyttelijän kimppuun Jay Lenon The Tonight Show'n nauhoituksissa heinäkuun lopulla.

30.8.2006 15:14

Oikeus määräsi maanantaina Dessarae Bradfordin, 31, pysyttelemään vähintään 150 metrin etäisyydellä Farrellista sekä tämän 2-vuotiaasta James-pojasta ja pojan äidistä, malli Kim Bordenavesta.

Bradford oli hankkiutunut Tonight Show yleisön joukkoon, kun hän käveli kesken ohjelman nauhoituksen lavalle. Farrell ohjasi naisen pois ja NBC:n turvamiehet hakivat naisen.

Palattuaan lavalle, Farrell pyysi anteeksi ja totesi kyseessä olleen "ensimmäisen häirikköni". Tähän Leno totesi, että "tervetuloa julkkikseksi".

Nauhoitusta seuranneena päivänä Farrell jätti hakemuksen lähestymiskiellosta, koska sanoi pelkäävänsä perheensä turvallisuuden puolesta.

Lähestymiskiellon saanut Bradford aikoo vaatia oikeudelta sen kumoamista. Heinäkuun lopulla Bradford myös ilmoitti nostaneensa oikeuskanteen Farrellia vastaan. Nainen vaatii näyttelijältä 10 miljoonan dollarin korvauksia seksuaalisesta ahdistelusta.

Kanne on jo kolmas, jonka nainen on tehnyt Farrellia vastaan vuoden 2004 jälkeen. Aiemmat kaksi kannetta hylättiin. (IS-People-AP)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?