Heath Ledgerin kuolema: Onnettomuus vai itsemurha? - Viihde - Ilta-Sanomat

Heath Ledgerin kuolema: Onnettomuus vai itsemurha?

New Yorkin poliisin mukaan Brokeback Mountain -elokuvasta parhaiten tunnetun näyttelijän Heath Ledgerin kuolemaa tutkitaan itsemurhana, mutta myös onnettomuuden mahdollisuus on otettu huomioon. Kuolinsyy on erittäin todennäköisesti lääkkeiden yliannostus - ruumiin vieressä oli purkki unilääkkeitä.

New Yorkin poliisi pitää mahdollisena, että Heath Ledger halusi tehdä itsemurhan.­

23.1.2008 8:54 | Päivitetty 23.1.2008 17:26

Ei ole vielä selvää, oliko Ledger syönyt pillereitä. Hän oli kuukautta aiemmin antanut New York Timesille haastattelun, jossa näyttelijä kertoi pahoista univaikeuksistaan.

Itsemurhan mahdollisuutta ei ole suljettu poliisitutkimuksista pois. Kuitenkaan mitään siihen viittaavaa, kuten viestiä, ei löydetty asunnosta. Myöskään alkoholia ei ollut tapahtumapaikalla.

Useat nimettömät lähteet ovat kertoneet eri amerikkalaislehdille, että Ledgerillä oli huumeongelma. Lähipiirin mukaan mies olisi ollut vieroitushoidon tarpeessa, mutta ainakaan todistettavasti Ledger ei koskaan ole kirjautunut hoitoon.

Vaikka arvostetun näyttelijän ura kukki, hänen yksityiselämänsä oli pahassa kurimuksessa. Eri lähteiden mukaan alamäki alkoi syyskuussa, pian hänen erottuaan kihlatustaan Michelle Williamsista.

Ledger asui väliaikaisesti New Yorkissa ollakseen lähellä heidän yhteistä tytärtään, kaksivuotiasta Matildaa.

Viimeisinä päivinään Heath Ledger kuvasi elokuvaa The Imaginarium of Doctor Parnassus. Vielä lauantaina hänet ikuistettiin hymyilevänä roolivaatteissaan kuvauspaikalla.

Heathcliff Andrew Ledger löydettiin kuolleena asunnostaan New Yorkin Manhattanilla tiistai-iltana.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?