Leena Harkimo: Olen onnellinen - Viihde - Ilta-Sanomat

Leena Harkimo: Olen onnellinen

Kansanedustaja Leena Harkimo, 42, pisti eilen pisteen kaiken maailman huhuille ja veikkailuille, kun hän vahvisti seurustelevansa helsinkiläisen liikemiehen, Timo Kousan, 44, kanssa.

12.5.2005 0:00

- Elämä tuntuu taas mukavalta ja olen onnellinen, Leena Harkimo kertoi.

Kun hyvää tuulta hehkuva Leena Harkimo viime viikolla kertoi IS:lle, että hänen elämässään on uutta vipinää ja uusi erittäin hyvä ystävä, alkoivat välittömästi villit veikkailut siitä, kuka on Leenan uusi rakas.

Aina yhtä hillitty ja yksityisasioistaan vaitonainen Leena ei itse ei suostunut millään paljastamaan uuden miesystävänsä nimeä, kuittasi vain utelut muutamalla sanalla:

- Viihdyn tämän ystäväni seurassa todella hyvin.

Leena osasi salata jo muutamia kuukausia kestäneen onnensa jopa lähimmiltä ystäviltään. Vasta vappubrunssilla Leenan uudessa Sipoon-kodissa salaisuus paljastui, kun juhliin osallistui myös uusi, salaperäinen mies.

Myöskään alkoholialalla Timo Kousan kanssa työskentelevät eivät tienneet kollegansa suhteesta. Tuttavat kuvailevat Kousaa sosiaaliseksi ja työlleen omistautuneeksi mieheksi. Nykyään hän työskentelee johtotehtävissä Maxxium Worldwide -yhtiössä, joka vastaa monien alkoholimerkkien myynnistä, markkinoinnista ja jakelusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?