Susanna Sievinen häiriköi juhlissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Susanna Sievinen häiriköi juhlissa

Susanna Sievinen myöntää juoneensa paljon alkoholia Eppujen konsertin aikana, mutta ei käyttäytynyt mielestään epäasiallisesti.

Julkaistu: 19.11.2007 11:04

Eppu Normaalin päätöskeikkaa seuranneen Susanna Sievisen käytös herätti ihmetystä Ideaparkin VIP-tiloissa juhlineiden vieraiden keskuudessa lauantaina. Sievinen joi illan aikana runsaasti alkoholia ja kaatui selälleen maahan, josta ystävät joutuivat auttamaan hänet ylös.

Sievinen mm. vaihtoi myös useaan otteeseen suudelmia naispuolisen ystävänsä kanssa. Sievinen myöntää juoneensa konsertissa paljon alkoholia, mutta ei haluaisi tehdä käytöksestään numeroa.

- Tulihan sitä illan aikana otettua aika paljon, mutta en ollut ainoa joka oli konsertissa "ketarat ojossa". Eiköhän se ole ihan normaalia, että välillä voi pitää hauskaa ja olla hieman vauhti päällä, Sievinen puolustautuu.

Noin vuosi sitten ex-uimari Jani Sievisestä eronneen Susannan railakas juhliminen herätti paljon huomiota viime syksynä. Susanna on kertonut julkisuudessa rankasta erosta, jonka jälkeen muun muassa hänen syömishäiriönsä paheni. Susannan mukaan erokohu vei häneltä myös työt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?