Piritta haluaa kasvattaa lapsensa Suomessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Piritta haluaa kasvattaa lapsensa Suomessa

Viime kesänä avioituneet Piritta (os. Hannula) ja Niklas Hagman odottavat parhaillaan alkukeväästä syntyvää esikoistaan. Niklas on parhaillaankin viikon vieraspelireissussa, joten yksinäisyyteen parin yhteisessä Dallasin-talossa kyllästynyt Piritta tuli viikoksi Suomeen.

Piritta ja Niklas Hagmanin odotettu esikoinen syntyy alkukeväästä. Pari vaikuttaa Dallasissa Yhdysvalloissa, joissa Niklas pelaa jääkiekkoa ja Piritta keskittyy odotukseen.

2.12.2006 7:11

- Nyt raskaana ollessasi kaipaan Nikkeä enemmän, ja kyselen koko ajan, että koska tulet takaisin. Olisikohan tämä joku hormonaalinen tekijä? Piritta miettii.

Myös ruoka maistuu eri tavalla kuin ennen. Lisäkiloistaan vähät välittävä Piritta ei ole kovin turhamainen eikä tiukkapipoinen nainen, eikä aio olla sellainen äitinäkään.

- Toivottavasti minusta ei tule sellaista kanaemoa, jota pelkään. Mieluummin haluaisin olla leijonaemo, joka puolustaa omiaan viimeiseen asti.

Piritta on huolissaan nykypäivän lisääntyvästä turvattomuudesta, ja siltä hän haluaisi suojella lastaan.

- Vaikka asumme kivalla alueella ja on turvalaitteet ja muuta, niin silti se ei ole kivaa. En haluaisi kasvattaa lapsiani siellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?