Prinsessojen vauvabuumi! - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinsessojen vauvabuumi!

Kuninkaallinen muoti on 2007 mallia mamma. Vauvoja on luvassa 2007 Tanskan, Espanjan, Hollannin ja ehkä myös Norjan kuninkaallisille.

29.12.2006 7:02

Tanskan kruununprinssipari Mary, 34, ja Frederik, 38, eivät aikailleet toisen jälkeläisen alullepanossa. Pariskunnan esikoinen, prinssi Christian täytti lokakuussa vuoden, ja hovi ilmoitti pian syntymäpäiväjuhlien jälkeen Maryn odottavan toista lastaan.

Pikku-Christianin on määrä saada leikkikaveri toukokuussa.

Tanskaa aiemmin uutta perillistä juhlitaan Hollannissa. Kruununprinssipari Máxima, 35, ja Willem-Alexander, 39, saavat kolmannen lapsensa huhtikuun lopussa. Hollannin hovi ilmoitti uudesta tulokkaasta kertoessaan suorasukaisesti, että Máxima ja Willem-Alexander toivovat saavansa pojan kahden tyttölapsensa seuraksi.

Espanjan kruununprinssipari Felipe, 38, ja Letizia, 34, ilmoittivat syyskuussa olevansa ylionnellisia uuden jälkeläisen saapumisesta. Kruununprinssiparin toinen lapsi syntyy samoihin aikoihin kuin Tanskan ja Hollannin hovien vauvat.

Kysymysmerkki on Norjan kruununprinsessa Mette-Marit, 33. Hänen vatsanseutunsa näyttäisi pyöristyneen selkeästi viime kuukausina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?