Lola Wallinkoski: Haluan pysyä Jarkon kanssa yhdessä ainakin 50 vuotta - Viihde - Ilta-Sanomat

Lola Wallinkoski: Haluan pysyä Jarkon kanssa yhdessä ainakin 50 vuotta

Lola Wallinkoski meni naimisiin vasta, kun tiesi satavarmasti Jarkon olevan se mies, jonka kanssa hän tahtoo elää ja tehdä lapsia.

Lola ymmärsi aviomiehensä olevan hänelle se oikea.­

24.2.2010 6:21

Lolan häistä on jo ehtinyt vierähtää yli neljä vuotta.

- Olen itsepäinen ihminen, ja kun päätän jotain, siinä päätöksessäni myös pysyn. Menin naimisiin vasta sitten, kun tiesin satavarmasti, että tämän miehen kanssa tahdon elää ja tehdä lapsia.

- Tavoite on pysyä yhdessä ainakin 50 vuotta, hän sanoo miehestään Jarkko Wallinkoskesta.

Lola ymmärsi aviomiehensä olevan hänelle se oikea, kun selvisi, että ajatukset, näkemykset ja käytännön asiat menivät yksiin. Naimisiin he menivät muutaman vuoden seurustelun jälkeen.

- Rakkaus vaatii kemiaa ja sitä, että ymmärtää, mitä itse haluaa tai ei halua. Myös tahtoa ja kykyä sopeutua tarvitaan. Parisuhteessa pitää olla vapautta tehdä omia asioita. Joka paikkaan ei tarvitse mennä yhdessä eikä kaikkea tarvitse tehdä kimpassa. Sellainen on tosi ahdistavaa. Yksin liikkumisen ei tarvitse merkitä sitä, että suhteessa menisi huonosti.

Lolan perheessä erimielisyydet ja kriisit ratkaistaan puhumalla. Eniten ongelmia Wallinkoskilla tulee aikataulujen säätämisestä, ja yleensä molemmat vaativat jääräpäisesti toista joustamaan.

- Olemme molemmat huonoja antamaan periksi, Lola naurahtaa.

Lolan juontama Meidän häät -ohjelma palaa Subin ohjelmistoon 4. maaliskuuta. Luvassa on jälleen erikoisia häitä ja mielenkiintoisia ihmisiä.

Lue lisää keskiviikkona ilmestyvästä Tv-lehdestä! Se sisältää kaikki viikon elokuvat, kiinnostavimmat ohjelmauutuudet ja parhaat uusinnat!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?