Springsteeniltä albumi huhtikuun lopulla - Viihde - Ilta-Sanomat

Springsteeniltä albumi huhtikuun lopulla

Jenkkirockin pomo Bruce Springsteen julkaisee uuden albuminsa 26. huhtikuuta. Levyn nimeksi tulee We Shall Overcome The Seeger Sessions.

7.3.2006 0:00

Levyllä kuullaan sen nimen mukaisesti Brucen tulkintoja folklaulaja Pete Seegerin kappaleista. Levy on The Bossin 21. studioalbumi.

- Tämän albumin tekeminen oli erittäin luovaa ja vapauttavaa, onhan minulla vahvat folkperinteet. Hienointa folkmusiikissa on se, että sen voima tulee yleensä vain muutamasta sävelestä ja sanasta, Springsteen tuumaa.

Pitkäsoitolta löytyvät muiden muassa kappaleet Old Dan Tucker, Jessie James, Mrs. McGrath, Shenandoah ja We Shall Overcome.

Albumin teossa oli Brucen apuna huipputason bluegrass-muusikoita, jotka soittavat myös tulevilla keikoilla. Springsteen esittää uuden levyn säveliä konserteissa sekä Yhdysvalloissa että Euroopassa. Kiertueen päivämäärät ja kaupungit vahvistuvat myöhemmin.

We Shall Overcome The Seeger Sessions julkaistaan DualDisc-formaatissa. Levyn toinen puoli sisältää 30 minuuttisen behind the scenes -DVD-koosteen, kaksi bonusbiisiä sekä bookletin.

(STT)

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?