Guy Ritchie tukee Madonnaa adoptiohankkeessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Guy Ritchie tukee Madonnaa adoptiohankkeessa

Vaikka Madonnan ja Guy Ritchien avioero ei sujunut siististi ja sopuisasti, Guy tukee nyt ex-vaimoaan tuoreimman adoptiokohun keskellä.

4.4.2009 20:32

Malawilainen tuomari eväsi perjantaina poptähdeltä mahdollisuuden 3-vuotiaan Mercy-tytön adoptioon.

Guy kertoi edustajansa välityksellä julkisuuteen, että Madonna on hyvä äiti. Hänen mukaansa supertähteä ajaa eteenpäin vain halu olla hyvä ja välittävä vanhempi, kertoo People.

"Madonna on mahtava ja rakastava äiti, joka välittää syvästi omista lapsistaan ja niistä, jotka kaipaavat apua ja tukea...tällä kertaa se (adoptio) ei onnistunut, mutta uusia mahdollisuuksia tulee ja toivon hänelle parasta. Hän on erinomainen äiti", Guy toteaa lausunnossaan.

Madonnalla ja elokuvaohjaaja-Ritchiellä on kaksi yhteistä poikaa, 3-vuotiaat Rocco sekä David Banda. Davidin pariskunta adoptoi Malawista 2008.

Madonnalla on lisäksi 13-vuotias Lourdes-tytär suhteestaan kunto-ohjaaja Carlos Leoniin.

Madonna toivoi Mercy-tytön olevan tuorein lisäys perheeseensä mutta joutui pettymään. Malawin lain mukaan mahdollisen vanhemman tulee asua maassa 18-24 kuukautta ennen kuin adoptiota.

Pikku-Davidin suhteen laissa joustettiin, mutta tuomari päätti tilanteen olevan nyt toinen. Madonna on edustajansa välityksellä kertonut valittavansa päätöksestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?