Ilman johtolankaa -sarjan lopetuspäätös oli näyttelijöille sokki - Viihde - Ilta-Sanomat

Ilman johtolankaa -sarjan lopetuspäätös oli näyttelijöille sokki

MTV3-kanavan esittämä Ilman johtolankaa -sarja on päätetty lopettaa. Lopettamispäätös tehtiin vain muutama viikko sitten, ja se tuli sarjan näyttelijöille totaalisena yllätyksenä.

Eric Close suree suosikkisarjan lopettamista.­

11.6.2009 11:20

- Kukaan ei vihjannut sarjan lopettamisesta millään tavalla, sarjassa koko seitsemän tuotantokautta näytellyt Eric Close kertoo Monte Carlon tv-festivaaleilla IS:lle.

- Se oli suuri sokki, Eric myöntää.

Näyttelijät jäivät hetkessä ilman töitä, eikä sarjan näyttelijöillä ole vielä mitään tietoa tulevaisuudesta. Eric toteaa, että maailman taloustilanne vaikuttaa myös viihdemaailmaan.

- Tv-sarjoihin ei saada riittävästi mainoksia ja uskon, että tämäkin sarja lopetettiin taloudellisista syistä.

- Tämä on tosi turhauttavaa, koska sarjamme oli suosittu sekä Yhdysvalloissa että muualla maailmassa.

Myös monen muun tv-sarjan näyttelijät ovat puhuneet Monte Carlon tv-festivaaleilla samasta ongelmasta. Kaikesta säästetään eikä varmuutta tulevaisuudesta ole. CSI Miami -sarjan tähti Emily Procter kertoi, että he eivät kuvaa enää yhtäkään jaksoa oikeasti Miamissa, koska kalliit ulkokuvaukset on kokonaan lopetettu. Los Angelesissa kuvattavia sarjoja leimaa yleisesti sama ongelma.

- Työpäivät venyvät hyvin pitkiksi, koska näyttelijöistä yritetään puristaa kaikki mahdollinen irti vähäisemmillä työpäivillä, useampi näyttelijä kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?