Kimi ja Jenni hempeilevät kotioloissa - katso kuvat

Julkaistu: , Päivitetty:

Kimi Räikkönen tunnustaa avioituneensa unelmiensa naisen kanssa. Jenni Räikköstä kohtaan sykkivät voimakkaat tunteet tulivat esille, kun F1-maailmanmestari esittelee itsestään uuden hempeämmän puolen TAG Heuerin -mainoskampanjaan liittyvissä kuvissa.

Kuvissa Räikköset leikittelevät kotisohvallaan koiran kanssa, istuvat rentoina keittiönsä kivitasolla ja poseeraavat rakastuneen näköisinä sveitsiläisissä maisemissa.

F1-maailmanmestari esittelee itsestään uuden hempeämmän puolen TAG Heuerin -mainoskampanjaan liittyvissä kuvissa. Kimi ja Jenni ovat kellomerkin aurinkolasien uudet mainoskasvot - ja esiintyvät ensimmäistä kertaa yhteisessä mainoksessa.

- Kuvat paljastavat minusta toisenlaisen, paljon yksityisemmän puolen, Kimi Räikkönen myöntää itsekin TAG Heuerin julkaisemassa haastattelussa.

- Ne ovat intiimejä, rentoja ja tyylikkäitä ja kuvaavat meitä täydellisesti kumppaneina ja parina.

Harvoin yhdessä kameroiden edessä esiintyvä pariskunta poseeraa kuvissa Sveitsin Wolleraussa sijaitsevassa kodissaan.

Niistä näkeekin vilauksen kuuluisan pariskunnan sisustusmausta: keittiö on kiiltävä ja moderni, väreinä on valkoista ja harmaata ja materiaaleina terästä ja tummaa puuta. Sivupöydällä näkyy samppanjapullo.

Kuvat antavat parin väleistä lämpimän vaikutelman. Kimi kehuukin vaimoaan vuolaasti.

- Jenni näyttää kauniilta! Räikkönen ihastelee lopputulosta.

- Kokemus oli fantastinen, ja me molemmat tunsimme olomme luontevaksi kuvatessamme kotona.

Kysymykseen millainen on viehättävä nainen, F1-maailmanmestari vastaa:

- Suomalainen, pitkä, pitkähiuksinen ja nimeltään Jenni. Vaimoni!

Räikkönen kertoo myös vapaa-ajastaan.

Vietän aikaa vaimoni, perheeni ja ystävieni kanssa Sveitsissä, käyn Suomessa tapaamassa tuttuja, saatan käydä ulkona syömässä tai elokuvissa.

Lempiharrastuksikseen Räikkönen mainitsee maastohiihdon ja moottoripyöräilyn. Kuvissakin parin vieressä näkyy kaksi moottoripyöräkypärää.