Kimi ja Jenni hempeilevät kotioloissa - katso kuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Kimi ja Jenni hempeilevät kotioloissa - katso kuvat

Kimi Räikkönen tunnustaa avioituneensa unelmiensa naisen kanssa. Jenni Räikköstä kohtaan sykkivät voimakkaat tunteet tulivat esille, kun F1-maailmanmestari esittelee itsestään uuden hempeämmän puolen TAG Heuerin -mainoskampanjaan liittyvissä kuvissa.

Kimi Räikkönen tunnustaa avioituneensa unelmiensa naisen eli Jennin kanssa. Pariskunta poseerasi avoimesti TAG Heuer -kellomerkin mainoskuvauksissa.­

4.3.2008 6:29 | Päivitetty 4.3.2008 11:56

Kuvissa Räikköset leikittelevät kotisohvallaan koiran kanssa, istuvat rentoina keittiönsä kivitasolla ja poseeraavat rakastuneen näköisinä sveitsiläisissä maisemissa.

F1-maailmanmestari esittelee itsestään uuden hempeämmän puolen TAG Heuerin -mainoskampanjaan liittyvissä kuvissa. Kimi ja Jenni ovat kellomerkin aurinkolasien uudet mainoskasvot - ja esiintyvät ensimmäistä kertaa yhteisessä mainoksessa.

- Kuvat paljastavat minusta toisenlaisen, paljon yksityisemmän puolen, Kimi Räikkönen myöntää itsekin TAG Heuerin julkaisemassa haastattelussa.

- Ne ovat intiimejä, rentoja ja tyylikkäitä ja kuvaavat meitä täydellisesti kumppaneina ja parina.

Harvoin yhdessä kameroiden edessä esiintyvä pariskunta poseeraa kuvissa Sveitsin Wolleraussa sijaitsevassa kodissaan.

Niistä näkeekin vilauksen kuuluisan pariskunnan sisustusmausta: keittiö on kiiltävä ja moderni, väreinä on valkoista ja harmaata ja materiaaleina terästä ja tummaa puuta. Sivupöydällä näkyy samppanjapullo.

Kuvat antavat parin väleistä lämpimän vaikutelman. Kimi kehuukin vaimoaan vuolaasti.

- Jenni näyttää kauniilta! Räikkönen ihastelee lopputulosta.

- Kokemus oli fantastinen, ja me molemmat tunsimme olomme luontevaksi kuvatessamme kotona.

Kysymykseen millainen on viehättävä nainen, F1-maailmanmestari vastaa:

- Suomalainen, pitkä, pitkähiuksinen ja nimeltään Jenni. Vaimoni!

Räikkönen kertoo myös vapaa-ajastaan.

Vietän aikaa vaimoni, perheeni ja ystävieni kanssa Sveitsissä, käyn Suomessa tapaamassa tuttuja, saatan käydä ulkona syömässä tai elokuvissa.

Lempiharrastuksikseen Räikkönen mainitsee maastohiihdon ja moottoripyöräilyn. Kuvissakin parin vieressä näkyy kaksi moottoripyöräkypärää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?