ABBA paikkaa Michael Jacksonin Lontoon konsertit? - Viihde - Ilta-Sanomat

ABBA paikkaa Michael Jacksonin Lontoon konsertit?

Peräti 50 keikan pituiseksi suunniteltu Michael Jacksonin konserttisarja Lontoon O2 Arenalla uhkaa tuoda peruuntuessaan jättitappiot järjestäjille. Nyt on kaivettu uusi yllätysnimi Jacksonin paikkaajaksi: ruotsalainen ABBA!

ABBA - yhtä suuria kuin popin kuningas!­

2.7.2009 12:27

Konserttijärjestäjä AEG Livesin kerrotaan tarjonneen multimiljoonasopimusta ruotsalaiselle supernelikölle, joka ei ole esiintynyt yhdessä sitten 1980-luvun alun.

- On olemassa eräs kvartetti Ruotsissa, jonka kanssa jatkamme neuvotteluja, toteaa AEG Livesin Euroopan toimiston päällikkö David Campbell The Sun -lehdelle.

Viime päivinä on myös huhuttu, että Michael Jacksonin muusikkosisarukset hoitaisivat osan keikoista, mutta todellisuudessa maailmassa on hyvin vähän vastaavia poptähtiä kuin edesmennyt Jackson. Ja ABBA on yksi niistä.

The Sunin toisen lähteen mukaan kyse on isoista rahoista.

- Potissa on miljoonia. Meillä on vielä paljon asioita, jotka pitää saada ratkaistua.

Ruotsalaiselle Aftonbladetille ABBAn edustaja kuitenkin tyrmää huhut.

- Se ei ehdottomasti pidä paikkaansa. Konserttijärjestäjät eivät ole edes olleet missään yhteydessä ABBAn jäsenten kanssa, kertoo Björn Ulvaeusin ja Benny Anderssonin tiedottaja Görel Hanser.

ABBA hajosi vuonna 1983. Viime vuonna Ulveus, 64, Andersson, 62, sekä Anni-Frid Lyngstad, 63, ja Agnetha Fältskog, 59 näyttäytyivät yhdessä leffamusikaali Mamma Mian! lanseerauksessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?