Merikukka Forsiukselle toinen poika! - Viihde - Ilta-Sanomat

Merikukka Forsiukselle toinen poika!

Kansanedustaja Merikukka Forsius (kok) synnytti alkuviikosta toisen lapsensa, pienen poikavauvan.

Alkuviikosta toisen lapsensa synnyttänyt Merikukka Forsius jäi äitiyslomalle eduskunnasta 6. toukokuuta.

12.6.2008 19:28

Iloisen perheuutisen vahvisti IS:lle Merikukan äiti Mervi Forsius.

- Kyllä, nyt saa onnitella, sanoi iloinen isoäiti IS:lle eilen.

Mervi Forsiuksen mukaan synnytys sujui oikein hyvin ja poika syntyi terveenä.

- Poika sieltä tuli, mutta en nyt muista strategisia mittoja, kertoi Mervi.

Vastasyntyneen poikavauvan isäksi on arveltu Vihdin kunnanjohtajaa Petri Härköstä, joka seurusteli Forsiuksen kanssa viime vuonna noin puolen vuoden ajan.

Härkönen ja Forsius menivät syyskuussa 2007 kihloihin, mutta erosivat jo pari kuukautta myöhemmin. Vain päivää sen jälkeen, kun kihlauksen purkautuminen oli uutisoitu, Härkönen myönsi Forsiuksen odottavan lasta.

Merikukka Forsiuksella on avioliitostaan Hjallis Harkimon kanssa vuonna 2004 syntynyt Dan-poika. Harkimon lisäksi Forsius on ollut naimisissa Erkki Hakkaraisen kanssa.

Vuonna 2007 huhuttiin myös suhteesta Forsiuksen ja pääministeri Matti Vanhasen (kesk) välillä. Forsius on kiistänyt suhteen, vaikka pari bongattiin kevään aikana yhdessä niin karaokebaarissa, kesäteatterissa kuin golftapahtumissakin.

Merikukka jopa oleili huhtikuussa 2007 Vanhasen virka-asunnolla tämän ollessa muualla. Kesäkuisena lauantai-iltana pari joutui omituiseen riitaan ulkopuolisen miehen kanssa Vihdin terveyskeskuksessa. Riidan päätteeksi Forsius heitti miestä wc-paperirullalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?