Britney Spears oli playback-kuningatar - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney Spears oli playback-kuningatar

Britney Spearsin torstaisessa Suomen-konsertissa saattoi nähdä tähden kuvitteellisessa kuumailmapallossa, poliisina ja taulunkehyksissä tanssimassa.

17.7.2009 9:50

Lähes jokaiseen kappaleeseen oli rakennettu oma, tanssillinen kuvaelmansa.Sirkusteema oli vahvasti läsnä. Show'ta lämmiteltiinkin sirkusesityksillä, ja esimerkiksi akrobatiaa oli mukana pitkin matkaa.

Spears itse lähinnä tanssi eikä temppuillut. Laulaja oli kuitenkin osana vanhaa klassikkotemppua, jossa taikuri sahaa naisen kahtia.

Yksi hienoimmista kohtauksista oli rakennettu Everytime-kappaleen ympärille. Konsertin ainoassa hitaassa kappaleessa Spears nousi päivänvarjolla kohti kattoa. Alapuolella tanssijat liikehtivät sateenvarjojen kanssa savussa.

Everytime oli kappaleista noin kymmenes. Vasta siinä vaiheessa Spears otti ensimmäisen kerran kontaktia yleisöön.

- Miten menee? laulaja kysyi.

Juuri muita välispiikkejä Spearsilla ei ollutkaan. Womanizer viimeisenäkappaleena

Konsertissa kuultiin muun muassa kappaleet Circus, Piece of Me, If U Seek Amy ja Do Somethin'. Osa biiseistä esitettiin playbackina.

Radar ja Toxic tuntuivat olevan kappaleet, joiden alkutahdit kuullessaan yleisö innostui eniten. Toxicin jälkeen Spears esitti uransa alkutaipaleen superhitin, Baby One More Timen. Encore-kappaleena kuultiin tuoreempi hitti, Womanizer.

Me Against the Music on kappale, jonka Spears on esittänyt Madonnan kanssa. Konsertissa kappaleesta oli tehty hilpeähkö, intialaisittain sovitettu Bollywood-versio.

Spearsin visiitti Suomessa oli ilmeisen lyhyt. Tiettävästi hän pitää majaa Ruotsissa ja aikoo sieltä käsin hoitaa myös Venäjän-konserttinsa. Sirkus-kiertue suuntaa seuraavaksi Pietariin ja Moskovaan.

Spearsin konserttia edelsi omanlaisensa sirkus, kun laulaja yritti saada valokuvaajat kirjoittamaan kovaehtoisen kuvaussopimuksen.

Spears olisi halunnut valita hänestä julkaistavat kuvat, mihin juuri mikään tiedotusväline ei suostunut.

Spearsia olisi saanut kuvata kolmen ensimmäisen kappaleen ajan. Niinpä kuvissa olisi todennäköisesti ollut lavalle korissa laskeutuva Spears ruoska kädessään tai Spears tanssimassa kimaltelevissa bikineissään häkissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?