Charlie Sheen saa pitää työnsä - Viihde - Ilta-Sanomat

Myrskyn silmässä ollut Charlie Sheen saa pitää työnsä

Näyttelijä Charlie Sheen jatkaa työtään Miehenpuolikkaat-sarjassa entiseen malliin, vaikka tulossa saattaa olla pahoinpitelysyyte.

Charlie Sheen nähdään jatkossakin Miehenpuolikkaissa.

10.1.2010 16:18

Yhdysvaltain tämän hetken katsotuimman komediasarjan tähti on palannut jouluisen pidätyksensä jälkeen töihin normaalisti, eikä ohjelmaa esittävä CBS-kanava aio rankaista Sheeniä tämän sekoiluista.

- Charlie on taitava ammattilainen. Hän tulee paikalle ja hoitaa hommansa, sanoi ohjelman tuottaja Chuck Lorre Reutersille.

CBS:n pomo Nina Tassler oli samoilla linjoilla.

- Tämä on Charlielle hyvin henkilökohtainen ja yksityinen asia, Tassler linjasi.

Sheen, 44, pidätettiin joulupäivänä Aspenin hiihtokeskuksessa Coloradossa, kun hänen vaimonsa Brooke Mueller soitti poliisit paikalle ja väitti Sheenin ottaneen puukon esille ja uhanneen tappaa hänet pariskunnan riideltyä raivokkaasti. Virallista syytettä Sheeniä vastaan ei ole vielä nostettu.

Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Sheen käyttäytyy väkivaltaisesti naisia kohtaan.Vuonna 1997 hän tunnusti pahoinpidelleensä tyttöystäväänsä, ja 2006 hänen entinen vaimonsa Denise Richards haki Sheenin lähestymiskieltoon, koska pelkäsi turvallisuutensa puolesta.

Miehenpuolikkaissa Sheen esittää menevää poikamiestä, joka joutuu ottamaan veljensä ja tämän pojan asumaan luokseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?