Mariko puhuu rohkeasti seksistä

Julkaistu:

Mariko kertoi keskiviikkoiltana Yle Teema -kanavalla esitetyssä PopKult-ohjelmassa avoimesti omasta seksuaalisuudestaan. Asian uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

- Mä luulen, että aika moni lähtee festareille sillä ajatuksella, että nyt harrastetaan lempeä kesäyönä. Olen itsekin mennyt sillä asenteella, Mariko kuvaili kesäfestareiden vaikutusta ihmisten käyttäytymiseen.

- Se on aika hyvää petausta. Olla kolme yötä juhlimassa, viinan käyttö rajatonta, musiikki, joka stimuloi aisteja, ei liikaa vaatteita päällä... Why not, onhan se aika selkeää.

Mariko puhui Iltalehden mukaan myös siitä, miten musiikki voi olla seksuaalista. Hän sanoi muun muassa olleensa todella vaikuttunut Divinyls-yhtyeen 1990-luvun alussa tekemästä kappaleesta I Touch Myself, joka kertoo itsetyydytyksestä.

- Rap- ja hiphop-skeneissä helposti lauletaan, että aion n***ia sinua tänä iltana niin ja näin tai shake your ass tai tissit sojoon. Harvoin puhutaan siitä, mitä teen yksin vällyjen alla. Se on seksuaalisuuden henkilökohtaisin muoto. Siksi biisi oli yllättävä.

Mariko eli Mari Pajalahti tunnetaan Kwan-yhtyeen laulajana ja keväällä hän julkaisi ensimmäisen soololevynsä Fabulous Tonight. Koko kansan tutuksi hän tuli vuoden 2007 Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta, jossa hän parinsa Aleksi Seppäsen kanssa vei koko kisan voiton.