Salkkareiden kohujakso huvitti ja järkytti - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkareiden kohujakso huvitti ja järkytti

Saippuasarja Salattujen Elämien viimeinen jakso ennen kesätaukoa jakoi katsojien mielipiteet selkeästi kahteen leiriin. Toiset pitivät maanantai-illan jaksossa koettua elävältä hautaamista ja kaasuräjähdystä mahtavana yllätyksenä, toiset ilmoittivat lopettavansa sarjan seuraamisen.

2.6.2009 12:35 | Päivitetty 2.6.2009 13:28

Alla kommentteja kohujaksosta IS:n nettikeskustelusta.

- Järkyttävä jakso. Meillä ei enää tämän jälkeen katsota Salkkareita. Olisi ollut syytä merkata jakso K15-merkinnällä.

- Kyllä kuulkaa uutisissa paljon järkyttävimpiä asioita tapahtuu ja ovat sentään totta... Voi luoja tätä hyssyttely-yhteiskuntaa..!!! - Ihan tyhjänpäiväistä kukkahattutätien taivastelua taas tämä "järkytys".

- Olipas kovin jakso ikinä! Lisää tällaista ensi kaudella!

- Iso kaasuräjähdys ja ikkunat lentää pihalle ja sitten kun jatkuu taas, niin kaikki makaa lattialla jossain puupölyssä, pari naarmua poskessa ja matka jatkuu. Itse uskon että lähes kaikki näyttelijät jatkavat syksyllä.

- Jos tuota jaksoa ei olisi tapahtunut niin, olisitte valittaneet tylsästä jaksosta!

Salattujen elämien vastaava tuottaja Sarita Harman mukaan MTV3:n saamasta katsojapalautteesta ei syntynyt sävyä, että katsojat olisivat sen kummemmin järkyttyneet kohujaksosta.

- Palaute oli pääasiassa positiivista, Harma tähdentää.

Jaksosta syntynyt keskustelu ei muuta millään lailla sarjan juonta, sillä ensi syksyn avausjakso on kuvattu. Harman mukaan ensi syksyä on nauhoitettu jo monta kuukautta.

Harman mukaan kevään viimeinen Salkkari-jakso keräsi reilut 800 000 katsojaa. Sarjan katsojamäärät ovat viime viikot pyörineet samoissa suuuruuksissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?