Jalkapallokentälle suoraan äitiyslomalta - Viihde - Ilta-Sanomat

Jalkapallokentälle suoraan äitiyslomalta

Julkaistu: 19.4.2005 0:00

FC Venus on romanttinen komedia, joka kertoo miestensä jalkapallointoiluun kyllästyneistä naisista.

Naiset perustavat oman joukkueen, FC Venuksen, joka haastaa miehet elämänsä tärkeimpään otteluun. Jos naiset voittavat, miehet lopettavat jalkapallon pelaamisen ja koko lajin seuraamisen. Miesten voittaessa, naisilta kielletään oikeus motkottaa puolisoidensa rakkaasta palloiluharrastuksesta.

Elokuvassa naisfutareina loistavat mm. Minna Haapkylä, Laura Malmivaara ja Miia Nuutila. Tahdon asia -sarjasta julkisuuteen ponnahtanut Miia Nuutila nauttii edelleen äitiyslomasta, näyttelijän poikavauva on vajaan kolmen kuukauden ikäinen. Lisäksi Miian ja Kari Nenosen perheeseen kuuluu kolmevuotias tytär.

- Tahdon asian jälkeen minulle on sadellut työtarjouksia sen verran, että osaan olen joutunut sanomaan ei. Yritän ottaa nyt vähän rauhallisemmin ja muistaa, että olen edelleen äitiyslomalla, kesällä tv-ruutuun palaavaa Thilia Thalia -teatterivisailua juontava Miia kertoo.

Minna Haapkylä on niin ikään kuusikuukautisen Elielin äiti. FC Venuksen maalia suojelevan Laura Malmivaaran ja Aku Louhimiehen tytär täyttää pian vuoden. Vauhtimimmit ovat kuitenkin huippukunnossa, ja äitiyslomat on istutettu jalkapallon tieltä vaihtopenkille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?