Ex-tyttöystävät Simon Cowellin hääapuna - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-tyttöystävät Simon Cowellin hääapuna

Liekö tarkoituksena todistaa, ettei vanha suola lainkaan janota, mutta Simon Cowellin ex-tyttöystävät häärivät apuna mediamogulin ja Mezhgan Hussainyn hääjärjestelyissä.

Simon Cowellin ja kihlattunsa Mezhgan Hussainyn hääjärjestelyt ovat jo käynnissä. Suuri päivä koittaa jo tulevana tai 2011 syksynä.­

23.3.2010 22:55

Huhujen mukaan American Idol- sekä X-Factor -tuomarin ja kihlattunsa häitä juhlitaan ensi syksynä tai vasta vuonna 2012. Juhla järjestetään Cowellin äidin toiveiden mukaisesti Englannissa.

- Simonin hektisen aikataulun takia ei ole montaa viikkoa vuodessa, jolloin he ovat vapaita menemään naimisiin. Parin mielestä kevät on liian aikainen ajankohta, koska Simon on töissä Amerikassa. He valitsivat viikonlopun syykuussa vuonna 2011 tai 2012, lähde kertoo MTV3:n nettisivujen mukaan.

Sulhasen ex-tyttöystävät, Jackie St Claire ja laulajatar Sinitta, ovat lupautuneet auttamaan hääjärjestelyissä. Naisten mukaan häistä tulee jopa hienompi tapahtuma kuin Cowellin upeat 50-vuotissyntymäpäivät. Hääjuhlaan uppoaa rahaa arvioiden mukaan miljoona puntaa eli noin 1 114 000 euroa.

- Jackie ja Sinitta auttavat hääsuunnittelijoita ja keksivät ideoita suurta päivää varten, lähde kertoo.

Häiden yksityiskohdat on pidetty salassa. Hääpaikka on paljastettu vain lähipiirille, mutta veikkauksien mukaan se on Cowellin äidin koti East Sussexissa

- Simon on hyvin yksityinen henkilö ja haluaa pitää vihkimisen yksityisenä. Itse vihkiseremoniassa tuskin on yhtään viihdealan toimijaa, mutta he pääsevät mukaan hääjuhlaan. Siitä tulee vuosisadan häävastaanotto!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?