Anu Harkki ja ex-mies Arttu samassa tv-ohjelmassa

Julkaistu:

Tv-juontaja Anu Harkki kutsuu torstaista alkaen katsojat sielunkotiinsa Ratulaan samannimisessä lifestyle-ohjelmassa.

Ratulan jokaisessa jaksossa Anun vieraaksi elimäkeläiselle maatilalle saapuu julkisuuden henkilö, joka tuo mukanaan jonkin oman tavaransa. Anun ja isommista rakennusprojekteista vastaavan Arttu Harkin käsissä esine saa uuden elämän. Moni on ehtinyt ihmetellä, miten Anu ja hänen ex-miehensä Arttu ovat selvinneet yhteisen ohjelman tekemisestä. Anun mukaan yhteistyö Artun kanssa sujui hyvin.

- Ehdimme nähdä toisiamme aika vähän kuvauspäivien aikana, koska molemmilla oli omat projektinsa. Olihan siinä omat haasteensa, hän myöntää.

Ensimmäisessä jaksossa Ratulassa pistäytyy näyttelijä ja valokuvaaja Laura Malmivaara, joka on myös Anun hyvä ystävä.

- Melkein kaikki vieraat olivat minulle entuudestaan tuttuja. Mutta Ratulan filosofiaan tietenkin kuuluu, että sinne ovat tervetulleita kaikki, Anu sanoo.

Ratulassa nähdään syksyn mittaan muun muassa Veeti Kallio, Ruben Stiller, Jenni Vartiainen ja Extreme Duudsonit.

- Kun tekee koko ajan samalla jotain, ei ehdi kontrolloida itseään niin paljon. Varmasti kaikista vieraista paljastuu jotain, mitä ei julkisuudessa aikaisemmin ole nähty, Anu lupaa.

Ratula on Anun omaa käsialaa lähtien alkuperäisideasta ja päätyen lavastukseen. Oma on myös 1888 rakennettu talo, jonka juontaja nyt avaa kaiken kansan ihmeteltäväksi. Täysin ilman kommelluksia ohjelmanteosta ei selvitty, mutta Anun rakas talo on onneksi yhä pystyssä.

- Ainoan kerran multa meinasi oikeasti tulla itku, kun Duudsonit räjäyttivät mun saunan ja ikkunalasit lensivät helisten pihalle, Anu muistelee.

Lue lisää Ratulasta ja muista viikon sarjoista tänään ilmestyneestä Ilta-Sanomat Tv-lehdestä!