George Clooney keikastaan Irina Björklundin kanssa: Elämäni kylmin viikko! - Viihde - Ilta-Sanomat

George Clooney keikastaan Irina Björklundin kanssa: Elämäni kylmin viikko!

Hollywood-tähti George Clooney avautuu Aftonbladetin haastattelussa The American -elokuvan kuvauksista.

George Clooney ja Irina Björklund nähdään yhdessä The American -elokuvassa.­

14.9.2010 13:30

Elokuvaa kuvattiin tammikuussa Östersundissa Ruotsissa. Palkkamurhaajaa esittävän Clooneyn tyttöystävän roolissa nähdään suomalainen Irina Björklund.

Kuvausten aikaan Ruotsissa oli todella kylmää.

- Se oli ehdottomasti elämäni kylmin viikko, Clooney kertoo kuvausolosuhteista.

- Oli hirvittävän kylmää. Olen kuitenkin kokenut kylmää aikaisemminkin. Vartuin Kentuckyssa, jossa oli välillä sikakylmää. Muistan, kun Ohio-joki jäätyi.

Clooneyn mukaan Ruotsissa elohopea laski 40 pakkasasteeseen. Kommentissa on mukana hieman liioittelua, sillä IS:n vieraillessa kuvauksissa Östersundissa oli lähes 20 astetta pakkasta.

- Järvet oli verhottu jäällä, eikä kuvausryhmän jäsenten kasvoja voinut nähdä pakkasen takia, Clooney kertoo Aftonbladetille.

Myös pimeys aiheutti ongelmia kuvausryhmälle. Elokuvaa voitiin filmata vain neljä tuntia päivässä. Luppoajan Clooney käytti käsikirjoituksen lukemiseen ja elokuvien katselemiseen dvd:ltä.

Irina: Georgellaei diivan elkeitä

Aftonbladetin haastattelussa ei mainita Irina Björklundia nimeltä. Clooneylta kuitenkin kysytään, mitä hän ajattelee siitä, että hänellä on kaksi naista The Americanissa.

- Olen 49-vuotias. Sain käyttää tilaisuutta hyväkseni, hän tuumaa.

Björklund kuvasi The Americania viikon verran Ruotsissa Clooneyn kanssa.

- Ei viikossa opi tuntemaan ihmistä. Töitä tehtiin erittäin pro-meiningillä. Hänen kanssaan oli helppoa ja mukavaa tehdä töitä. Diivan elkeitä ei ole, Björklund kommentoi IS:lle taannoin.

Björklundin rooli on lopullisessa elokuvassa muutaman minuutin mittainen. Elokuva sai hyvän alun Amerikassa syyskuun alussa, sillä se kiilasi heti listaykköseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?