Anna Abreu lähtee jo toiselle lemmenlomalle New Yorkiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna Abreu lähtee jo toiselle lemmenlomalle New Yorkiin

Anna Abreu hehkui eilen onnea Plan Jäägaalassa, sillä elämässä on kaikki enemmän kuin hyvin.

Anna Abreu ja Pete Parkkonen iloitsivat päästessään Plan Jäägaalan esiintyjiksi Suomen huippuluistelijoiden seuraan.­

12.3.2010 6:13

- Olen tosi onnellinen kaikesta. Meidän keikat Antin (Tuiskun) kanssa ovat olleet melkein täyteen myytyjä ja niitä on ollut tosi kiva tehdä. Toivon, että saamme jatkaa Antin kanssa keikkailua vielä vaikkapa festareiden merkeissä, Anna sanoi.

Lisäksi Anna on löytänyt ihanan lomakohteen, johon hän suuntaa uudelleen jo toukokuussa.

- Rakastuin New Yorkiin, kun olimme siellä kaverin kanssa alkuvuodesta. Ja nyt lähdemme sinne saman kaverin kanssa uudestaan myöhemmin keväällä.

Lehdissä kerrottiin jo aiemmin, että Anna reissasi New Yorkiin poikaystävänsä kanssa. Silti Anna tyytyy vain hymyilemään matkaseuralaisesta kysyttäessä.

- On ihana päästä Central Parkiin makoilemaan ja shoppailuun jäi kauhea himo. Nyt voi onneksi shoppailla ihan hyvällä omatunnolla, kun keikat ovat menneet hyvin.

Kiira Korpi ja Laura Lepistö ovat pikkuhiljaa toipuneet Vancouverin olympialaisten hulvattomasta ilmapiiristä. ¿ Pudotus arkeen oli aika raju, tytöt myöntävät.­

Anna Eriksson, Mariska ja Johanna Kurkela esiintyivät mm. Kiira Korven, Laura Lepistön ja Suanna Pöykiön kanssa.­

Pentti Hietanen lauloi ja Susanna Pöykiö luisteli Ikävä-kappaleen tahdissa. Hietanen keikkailee parhaillaan koko perheensä kanssa, sillä mukana ovat vaimo ja 15- ja 17-vuotiaat tyttäret.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?