Ruumisarkut vetivät Antti Tuiskun hiljaiseksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruumisarkut vetivät Antti Tuiskun hiljaiseksi

Antti Tuiskulle konkretisoitui Malawin rankka hiv-tilanne heti elokuussa tehdyn vierailun alussa.

Antti Tuisku vietti Malawissa viikon WWF:n opastuksella.­

11.10.2007 21:32

- Ihmettelin, mitä liikkeitä oli tien varressa aivan vieri vieressä kilometrien ajan. Ne olivat ruumisarkkuliikkeitä. Ruumisarkkujen tekeminen on Malawin kannattavin bisnes, koska ihmisiä kuolee koko ajan niin paljon, laulaja kertoo.

- Se lävähti suoraan kasvoille ja veti kyllä hiljaiseksi.

Antti vietti Malawissa viikon luonnonsuojelujärjestö WWF:n opastuksella. Matkasta kuvattu dokumentti nähdään lauantaina 27. lokakuuta MTV3 -kanavalla.

Nyt Antti harkitsee uutta matkaa Malawiin, mutta vasta ensi vuonna.

- Jos lähden sinne uudestaan, menen tällä kertaa omalla ajallani ja viivyn vähintäänkin pari kuukautta. Mietin asiaa kovasti, koska haluaisin antaa itselleni mahdollisuuden puhdistaa ajatuksiani ja suunnitella tulevaisuutta, mutta jää nähtäväksi, milloin minulla olisi aikaa vetäytyä.

Antin syksy on tiivis. Neljä laulua sisältävä kokoelmalevy Aikaa sekä dvd ilmestyvät kuukauden kuluttua. Niitä seuraa yli kahdenkymmenen keikan kiertue, joka päättyy itsenäisyyspäivänä Helsingin Nosturiin.

- Sen jälkeen minua ei nähdä lavalla ainakaan ennen ensi kesää, ehkäpä ei silloinkaan, Antti paljastaa.

Marraskuussa tulee ensi-iltaan Joulutarina, jossa Antti debytoi valkokankaalla. Hän myös esittää elokuvan tunnusbiisin Valovuodet (varjosi jäi).

- Roolini on pieni, en ole mukana kovin monessa kohtauksessa. Näytteleminen kyllä kiinnostaa jatkossakin, mutta vain sopivissa puitteissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?