Ewan McGregor on yksinäinen - Viihde - Ilta-Sanomat

Ewan McGregor on yksinäinen

Näyttelijäntaidoistaan ja komeasta ulkonäöstään ylistetty näyttelijätähti Ewan McGregor tunnustaa olevansa hyvin yksinäinen.

Ewan McGregor on tähteydestään huolimatta melko yksinäinen.­

16.5.2009 13:51

Trainspotting-elokuvasta maailmanmaineeseen noussut ja sittemin muun muassa kolmessa Star Wars -leffassa näytellyt McGregor on onnellisesti naimisissa ja kolmen lapsen isä, mutta joutuu olemaan työkiireiden takia paljon poissa kotoa ja asumaan kuukausikaupalla hotelleissa ympäri maailmaa.

- Hotellielämä voi olla yksinäistä. Ulkomailla työskentely kuulostaa upealta, mutta sitä saattaa huomata tekevänsä kaikki päivät töitä ja iltaisin ei ole ketään seurana. Se on aika eristävää, tähti suree Female First -sivuston mukaan.

Myös kuuluisuus eristää ihmisen, McGregor tietää.

- Kuuluisana oleminen ei tee ihmistä onnelliseksi. Ei sitä herää aamulla ja ajattele, että "se on siinä, olen nyt tarpeeksi kuuluisa, olen tyytyväinen". Maineen jahtaaminen saa sisälle tyhjän olon, näyttelijä harmittelee.

McGregor on tehnyt viime aikoina töitä suorastaan niska limassa. Hän näyttelee peräti viidessä tänä vuonna ensi-iltaan tulevassa elokuvassa. Yksi niistä on tänä viikonloppuna julkaistu Enkelit ja Demonit.

Pitkän työrupeaman jälkeen McGregor aikoo viedä koko perheensä lomalle.

- Aion viettää paljon aikaa perheeni kanssa, 38-vuotias näyttelijä lupaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?