Venäläislehti: Britney Spears jää poikiensa kanssa viikoksi Suomeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Venäläislehti: Britney Spears jää poikiensa kanssa viikoksi Suomeen

Poptähti Britney Spears suunnittelee venäläislehtien mukaan jäävänsä maahamme vielä pitkäksi aikaa Helsingin-konserttinsa jälkeen. Spears esiintyy Hartwall-areenassa 16. heinäkuuta, mutta hän saattaa tehdä Suomesta tukikohdan itselleen jopa noin viikoksi.

Britney Spears ei uskalla ottaa poikiaan Sean Prestonia ja Jayden Jamesia mukaan itänaapuriin.

10.7.2009 6:39 | Päivitetty 10.7.2009 8:56

Rossiiskaja gazeta -lehden mukaan syynä tähän on se, että Britney ei uskalla ottaa lapsiaan mukaansa Venäjälle. Suomen jälkeen hänen ohjelmassaan on Pietari 19. heinäkuuta ja Moskova 21. heinäkuuta. Spearsin lapset Sean Preston, 4, ja Jayden James, 3, ovat kulkeneet mukana tähden maailmankiertueella.

Laulajatar antoi ymmärtää, että hän pelkää lastensa turvallisuuden puolesta. Siksi hänelle vuokrataan Suomesta huvila, josta käsin hän lentää Pietariin yksityiskoneella vasta varsinaisena konserttipäivänä, Rossiiskaja Gazeta kirjoitti.

Muissa venäläislehdissä on kerrottu niin ikään Spearsin Venäjä-peloista, mutta hänen yöpymispaikkaansa ei ole kerrottu tarkemmin.

Artistin managerit pitävät Britneyn tukikohdan tarkasti salassa. Me tiedämme ainoastaan, että kyse on jostain eurooppalaisesta provinssista, Life.ru-lehti siteerasi Spearsin pietarilaisia konserttijärjestäjiä.

Rossiiskaja Gazetan artikkelin kirjoittaneen Ljudmila Bezrukovan mukaan tiedot ovat vasta alustavia, ja maailmantähden tuntien suunnitelmiin saattaa tulla muutoksia, mutta lähteisiinsä hän luottaa.

Kaikki ovat puheissaan varovaisia, mutta sain vahvasti käsityksen, että kyse on nimenomaan Suomesta, sillä teillä on hyvä ja turvallinen maa. Tarkemmin paikka saattaa olla Kotkan seudulla, joka tapauksessa jossain Helsingistä rajalle päin, Bezrukova sanoi puhelimitse IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?