Satu Tuomisto: Pystyn pudottamaan liikakilot - Viihde - Ilta-Sanomat

Satu Tuomisto: Pystyn pudottamaan liikakilot

Miss Suomi Satu Tuomisto tyrmää edeltäjänsä Noora Hautakankaan puheet, ettei pystyisi pudottamaan neljää ylimääräistä kiloaan Miss Universum -kisoissa.

Satu Tuomisto ei ota paineita kilokohusta.

11.6.2008 10:31

Viime vuoden Miss Suomi sanoi Iltalehdelle, ettei usko Sadun onnistuvan laihduttamisessa kilpailuipaikalla.

- Toki sitä hänelle toivon, mutta kyllä se melko mahdotonta on. Kisassa on noin 80 tyttöä, ja ehkä yksi tai kaksi saa muutaman kilon pois kisoissa. Muut lihovat, niin minullekin kävi, Noora Hautakangas arvioi.

Satu Tuomisto ei kuitenkaan anna kollegansa mielipiteen hetkauttaa.

- Mulla on kyllä ihan tarkat ohjeet, minkä mukaan mä menen. Nesteytyksellä voi lähteä jopa nelisenkin kiloa sen viimeisen viikon aikana. Kyllä mä uskon tai jopa tiedän, että pystyn siihen, Satu vakuutti radiokanava Voicen Heräämö-aamuohjelman haastattelussa.

- Tein sen silloin missikiertueen aikana, ihan parin kolmen viimeisen päivän aikana pystyy tiputtamaan ihan helposti terveellisissä rajoissa semmoisen kolme kiloa. En ole itse asiassa ikinä harrastanut mitään dieettejä, että ihan terveellisesti liikkumalla ja syömällä hyvin. Mun mielestä se on pääasia, että näyttää terveeltä ja näyttää hyvältä.

Satu kertoi Voicen haastattelussa, ettei ota painostaan paineita.

- Mielestäni olen nyt sporttisessa, hyvässä, kestävässä kunnossa, mikä on mun mielestä tärkeämpää tuolla kilpailuissa kuin se, että olisin hirveän dieetin jälkeen lähtenyt sinne. Ja vaarana on kuitenkin se, että siellä saattaa mahatauti tai joku yllättää ja siinähän sitten lähdettäisiin sairaalan kautta kotiin, flunssaa poteva Satu totesi.

- Nyt oon kyllä ottanut sen ihan jaksamisen kannalta, reissu tulee olemaan niin rankka.

Satu Tuomisto lähtee Miss Universum -kilpailuihin Vietnamiin ensi maanantaina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?