Suomen Big Brother sai naisjuontajat

Julkaistu:

Suomen suurin tv-tuotanto Big Brother käynnistyy Subtv:llä elokuun viimeisellä viikolla. Eilen paljastettiin, että ohjelman tulevat juontamaan Mari Kakko ja Vappu Pimiä.

- Olen suuri Big Brother -fani, muun muasta Lista -ohjelmasta tuttu Mari kertoo.

Kilpailijoita ei julkaistu vielä, mutta heidänkin valintansa on jo pitkällä. Tuhansien pyrkijöiden joukossa on ollut myös julkkiksia.

- Mukana oli kansallisesti tunnettuja henkilöitä, mutta heistä yksikään ei selvinnyt niiden 40 hengen joukkoon, joista lopulliset kaksitoista kilpailijaa tullaan valitsemaan, Big Brotherin tuottaja Jens Helin paljastaa.

Big Brother -kilpailijat viettävät kolme kuukautta kameroiden alituisen tarkkailun alla Espoossa sijaitsevassa, varastohallin sisään rakennetussa talossa. Eilen samaisessa hallissa julkistettiin Subtv:n syysohjelmisto, mutta Big Brother -taloa ei paikalle kutsutuille esitelty.

- Ohjelmaa on valmisteltu vuosi. Tuotantotiimiin kuuluu yli sata henkeä. Tämä on Suomen suurin tv-satsaus ja mittasuhteiltaan ainutlaatuinen tuotanto.

Helin tunnustaa odottavansa ohjelmalle paljon enemmän katsojia kuin Subtv:n virallisen katsojatavoitteen ilmoittanut ohjelmapäällikkö Maaretta Tukiainen.

- Ennusteissa odotamme 200 000 katsojaa. Tämä on kanavalle 10-15 kertaa suurempi satsaus kuin mikään edeltävä tuotanto, ohjelmapäällikkö sanoo.