Avioeron vireille laittanutta Dannya on jo kosittu - Viihde - Ilta-Sanomat

Avioeron vireille laittanutta Dannya on jo kosittu

Torstaina avioerostaan ilmoittaneet Danny eli Ilkka Lipsanen ja hänen puolisonsa Liisa Lipsanen aikovat olla yhteydessä erosta huolimatta.

6.8.2005 0:00

Danny kertoi IS:lle, että he panevat lähiaikoina eronsa virallisesti vireille. Yhteistä aviotaivalta parilla on kesti 33 vuotta.

- Tämä on pitkän prosessin tulos ja ollut mielessämme jo vuosia. Yksi syy on ollut se, että olemme olleen niin paljon erossa, mutta suurin syy oli minun rakastumiseni Armi Aavikkoon. Tunsin olevani Armille tarpeellinen - sellaista en tuntenut menestyksekkään Liisan rinnalla, Danny sanoi eilisessä Ilta-Sanomissa.

Danny kuitenkin painotti heidän olevan eroamassa erittäin hyvässä hengessä, vailla mitään dramatiikkaa.

- Tämä ratkaisu antaa nyt kummallekin oikeuden elää tahollaan omaa elämää.

Eilen Danny kertoi IS:lle olleensa aivan ihmeissään siitä, kuinka suuren hälyn hänen eronsa aiheutti. Illalla keikallakin moni tuli antamaan tukeaan, mutta oli jo niitäkin naisia, jotka tulivat kosimaan.

- Lähinnä sellainen vain nauratti, hän sanoi.

- Olen edelleenkin sitä mieltä, että ero tulee tähän elämäntilanteeseen oikeaan aikaan, Danny sanoi IS:ssa.

- Perhettämme lyödään koko ajan julkisuuteen tulevilla vanhoilla jutuilla, eikä sellaista kukaan jaksa, Danny tuhahti eilen.

IS:n jutussa hän oli sitä mieltä, että heidän liittoaan seurataan aivan liian tiiviisti. Hänen mielestään ero helpottaa niin Liisan kuin heidän lastensakin tilannetta.

- Kaikki perheenjäsenemme toivovat, että tällä erolla on parantava vaikutus. Periksi me emme anna ja tavoitteenamme on pitää erittäin läheiset suhteet toisiimme. Näin ollen sitä ei koskaan tiedä, vaikka menisimme Liisan kanssa joskus takaisin yhteen, Danny sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?