Mikä on Lauri Tähkän jättisuosion salaisuus? - osallistu keskusteluun - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikä on Lauri Tähkän jättisuosion salaisuus?

Tänään maa taas tömisee, kun Lauri Tähkä & Elonkerjuu on julkaissut uuden albuminsa. Levy on myynyt heti melkein tuplaplatinaa. Katso kuva-albumi ja osallistu keskusteluun, mikä on yhtyeen jättisuosion salaisuus?

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevan Lauri Tähkän & Elonkerjuun suosio on räjähtänyt käsiin.

16.9.2009 6:08 | Päivitetty 16.9.2009 14:02

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevan Lauri Tähkän & Elonkerjuun suosio on räjähtänyt käsiin. Yhtye on kasvattanut fanipohjaa vuosien ajan ja tunnetaan erityisesti siitä, että se osaa pitää huolta fanaattisista kannattajistaan.

Siitä osoituksena oli viime viikonlopulla kotikylä Teuvalla pidetty fanitapahtuma, jossa avattiin samalla yhtyeen kauppa ja luovutettiin viisihenkiselle muusikkokatraalle Suudellaan-koppi.

Tähkää voi tituleerata jo Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi. Tänään levylautasille on pompannut uusi Tänään ei huomista murehdita -albumi. Radiossa ovat soineet tiuhaan kappaleet Suudellaan ja Kylkeen kyhnytä!

Uuden albumin kappeleiden nimet kertovat paljon: Maailman tyrskyt, Kun taivas on tumma, Suojaan kaikelta, balladi Kirvessaari ja Harakankultaa, jossa riimitellään: Rakkaus on riemussa rämpivä räkänokka, rakkaus on ähkyssä rehkivä rotanliiska...

Edellinen Tähkän (Jarkko Suon) ja kumppaneiden albumi Tuhannen riemua myi yli 120 000 kappaletta. Massiivisille kiertueelle yhtye lähtee 1. lokakuuta alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?