Nyt se alkaa: Rokkimakkara-Aulikki, 75, yrittää tähdeksi! - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt se alkaa: Rokkimakkara-Aulikki, 75, yrittää tähdeksi!

Tänä iltana MTV3-kanavalla starttaa uusi kykyjenetsintä show, kevään tv-tapaus X Factor. Yksi ensimmäisen jakson väriläiskistä on jo aikuiseen ikään ehtinyt Aulikki, 75.

Aulikki, 75, haluaa tähdeksi. Aulikki ottaa haltuunsa Pate Mustajärven Rokkimakkara-biisin.

24.1.2010 16:38

Suolahtelaisnainen vetäisee antaumuksella Popedan Pate Mustajärven Rokkimakkara-biisin.

X Factor on American Idolsista tutun tuomarin ja tuottajan Simon Cowellin luomus, jossa etsitään uutta tähteä musiikkitaivaalle - artistia tai ryhmää, jossa on sitä jotakin erityistä, x-factoria.

Kilpailijoiden lisäksi X Factorissa kisaavat tuomarit, joista kukin saa luotsatakseen yhden kisakategorioista: 16-24-vuotiaat, yli 25-vuotiaat tai ryhmät. Tuomarit valitsevat suojattiensa biisit, stailaavat ja valmentavat heitä - ja seisovat rinnalla loppuun saakka. Live-esityksinä käytävässä finaalissa katsojat äänestävät suosikkejaan, kunnes jäljellä on vain voittaja.

Toistaiseksi X Factorista pisimmälle ponnistanut artisti on 24-vuotias R&B-laulaja Leona Lewis. Sittemmin maailmanlaajuisen menestyksen saavuttanut Lewis voitti Britannian X Factorin 2006.

Suomen musiikkitaivaalle uutta tähteä ovat etsimässä ja valmentamassa kotimaisen musabisneksen konkari Gugi Kokljuschkin, huippuviulisti Linda Lampenius ja NRJ:n radiopersoona Renne Korppila. Luvassa on riemastuttavia esityksiä niin hyvässä kuin pahassa.

Katso illalla MTV3-kanavalta kello 20 alkaen, kuinka Aulikin ja muiden tähdeksi yrittävien käy tuomarien äänestyksessä. Ja lue IS:n verkkosivuilta Kyttääjä-blogista, mikä puhuttaa uudessa kykykisassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?